Kerstkaarten

Het is voor ons belangrijk om jullie bij te staan bij de mooiste momenten uit jullie leven... En de eindejaarsfeesten horen daar natuurlijk ook bij! Stuur een persoonlijk en unieke kaart uit onze kerstcollectie.

Foto Filters verwijderen 

376 artikelen gevonden

Een kerstkaart met foto is een plezierige manier om jouw vrienden en familie fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen. Bij Cotton Bird heb je de keuze uit veel schitterende ontwerpen waarbij jouw favoriete foto centraal staat. Kies jij voor je favoriete foto van het afgelopen jaar, of maak je speciaal voor de kerstkaart een unieke en originele foto? Eén ding weet je zeker: jouw kaartje is helemaal uniek en heel persoonlijk. Je krijgt hier waarschijnlijk enthousiaste reacties op van de ontvangers. Niet alleen personaliseer je eenvoudig de leukste kerstkaarten met een eigen foto, maar je kunt ook in een handomdraai bijpassende enveloppen en sluitstickers meebestellen. Zo valt jouw kerstkaart als een cadeautje op de mat.


Persoonlijke kerstkaarten

Kaarten met een kerstgroet stuur je naar de mensen die je dierbaar zijn. Van familieleden tot vrienden, kennissen en collega's, jij weet vast wel een hoop mensen te bedenken die een mooie kaart verdienen. Met een kerstkaart met foto stuur je een zeer persoonlijk kaartje. Voorzie deze van een warme tekst, jouw favoriete quote of een wens voor het nieuwe jaar om een glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren. Bij Cotton Bird werken we enkel met papier van de hoogste kwaliteit. Hierdoor voelt je kaartje direct speciaal aan en staat deze mooi op de vensterbank of de schouw. Onze ontwerpers hebben een groot aantal schitterende designs voor je ontworpen om uit te kiezen. Deze pas je eenvoudig aan met je eigen afbeelding en tekst door gebruik te maken van de online editor.


Kerstkaart met vensterraam

De collectie van Cotton Bird is uniek en net een beetje anders dan anders. Ga bijvoorbeeld voor een kerstkaart met een vensterraam, waardoor men je mooiste kerstfoto ziet. Aan de binnenkant schrijf je jouw lieve wensen voor Kerst en Nieuwjaar. Er is ruimte voor meerdere foto's, waarvan één apart gedrukt wordt op een losliggend vel. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw favoriete foto of foto's op de voorzijde van een kerstkaart te laten drukken. In enkele gevallen ontvang je gratis enveloppen bij jouw kerstkaarten. Als dit niet het geval is, kun je deze gemakkelijk mee bestellen door te kijken bij de artikelen in dezelfde stijl. Het is erg leuk om jouw enveloppen te sluiten met een sluitsticker, omdat deze sticker alvast een voorproefje biedt op de inhoud van de envelop.


Kerstkaart met fotostrip

Waarom zou je kiezen voor één van je favoriete foto's als je ook meerdere afbeeldingen aan je kerstkaart toe kunt voegen? De fotostrips worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier en zijn zeer geschikt om neer te zetten of op te hangen. Hier heb je de ruimte voor meerdere leuke foto's van je hele gezin, bijvoorbeeld. De fotostrip gaat in de binnenkant van de kaart, waardoor het echt een verrassing is bij het openslaan.


Mooie foto voor kerstkaart maken

Maken jullie een foto speciaal voor op de voorkant van jullie kerstkaart? Dan valt het aan te raden om een statief te gebruiken bij het maken van de foto's. Zo worden de foto's scherper en voorkom je onbedoelde bewegingen. Een uitstekende tijd om je foto's te maken is tijdens het 'golden hour'. De laatste zonnestralen van de dag geven een bijzondere gouden gloed, wat voor een warme uitstraling zorgt. Deze foto staat schitterend in combinatie met een opdruk van goudfolie. Je kunt met je hele gezin op de foto, of bijvoorbeeld een foto maken van jouw huisdier met een grappige kerstmuts op. Idealiter zorg je voor een rustige achtergrond, want het ontwerp van de kerstkaarten is al sprekend genoeg. De compositie van de foto doet ertoe bij het uitzoeken van het ideale kaartje. Soms past een foto beter op een langwerpige kerstkaart of juist een liggend formaat.


Foto kerstkaarten voor iedere smaak

Wij hebben een ruime collectie aan kerstkaarten, zodat de kans groot is dat er een kaartje bij zit dat past bij jouw smaak en wensen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een elegant design met goudfolie, wat mooi matcht met de klassieke kerstkleuren rood en groen. Ook zijn er minimalistische designs, waardoor jouw foto extra opvalt. Of wat dacht je van een kaartje gedrukt op authentiek kraftpapier? Bekijk direct het uitgebreide aanbod en pas het ontwerp naar jouw keuze in een handomdraai aan door de online editor te gebruiken.


Wanneer kerstkaart sturen

Jij beslist zelf wanneer je kerstkaarten op de bus gaan. De meeste mensen kiezen ervoor om na 5 december met hun kerstkaarten aan de slag te gaan. Je ontvangt jouw bestelling binnen 1 tot 1,5 week. Kerst is ook een drukke periode voor de postbode, omdat duizenden mensen dan hun kaarten, cadeautjes en pakketten versturen. Oriënteer je tijdig op kerstkaarten met foto, zodat de ontvanger zo lang mogelijk plezier heeft van jouw kaartje.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies