Kerstkaarten

Het is voor ons belangrijk om jullie bij te staan bij de mooiste momenten uit jullie leven... En de eindejaarsfeesten horen daar natuurlijk ook bij! Stuur een persoonlijk en unieke kaart uit onze kerstcollectie.

264 artikelen gevonden

Zoë Zoë
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Goudfolie

€ 3,33

Oker Oker
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Koperfolie

€ 3,39

Het einde van het jaar is een goed moment om even stil te staan bij de mooiste momenten uit je leven en om je waardering uit te spreken naar de mensen om je heen. Door wenskaarten te versturen tover jij een glimlach op de gezichten van de ontvangers. Stuur bijvoorbeeld een persoonlijke en unieke kaart uit onze uitgebreide collectie wenskaarten. Deze personaliseer je eenvoudig en snel met behulp van de gebruiksvriendelijke editor. Voeg bijvoorbeeld je favoriete foto van het afgelopen jaar toe en maak de kaart af met een persoonlijke kerst- of nieuwjaarswens. Wie ga jij allemaal verrassen?

 

Originele kerstkaarten

 

Ben jij op zoek naar wenskaarten met een bijzondere en unieke twist? Dan zit je goed bij Cotton Bird. Onze ontwerpers maken alle ontwerpen met veel liefde, passie en oog voor detail. Daarnaast printen wij alle kerst- en wenskaarten op hoogwaardig papier, zodat er een echt cadeautje op de mat valt. Maak het helemaal af met een bijpassende envelop en een sluitzegel in hetzelfde design als de kaart. De ontvanger krijgt zo alvast een voorproefje van de inhoud van de envelop.

 

Wenskaarten met goudfolie

 

Foliedruk geeft iedere kaart een luxe uitstraling met nét dat beetje extra. Je zou bijvoorbeeld voor een wenskaart kunnen kiezen met daarop jouw eindejaarswens voor de ontvanger gedrukt in goudfolie of koperfolie. Goud en koper zijn kleuren die ook nog eens prachtig passen bij de traditionele groene en rode kerstkleuren. Je hebt de keuze uit tal van unieke wenskaarten met goudfolie. Ga voor een dubbel exemplaar, zodat de ontvanger deze decoratief neer kan zetten, of kies voor een minimalistisch ontwerp waarop de foliedruk echt de aandacht trekt. De goud- of koperfolie geeft de kaart meer diepgang en een subtiele elegantie.

 

Wenskaarten met foto of fotostrip

 

Met je eigen foto geef je iedere wenskaart een persoonlijke en warme uitstraling. Kies één van je favoriete foto's van het afgelopen jaar uit of maak speciaal voor de kaart een foto met het hele gezin in jullie foute kersttrui. Je uploadt de foto via de editor eenvoudig in jouw favoriete ontwerp. Ben jij op zoek naar een kerstkaart met een grote foto op de voorkant met daarover in goudfolie je kerstwens, of wil je juist een kaartje met meerdere foto's aan de binnenkant? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Als je het moeilijk vindt om maar één foto uit te zoeken, kan je er ook voor kiezen om meerdere foto's op een fotostrip te drukken. Deze strip komt in de kaart te zitten en kan je ook leuk ophangen.

 

Gelukkig nieuwjaar wensen

 

Een kaartje sturen voor het nieuwe jaar is een schitterend gebaar. Voorzie het kaartje van een wens voor een gelukkige toekomst of een mooie gedachte voor je familie en je vrienden. Zo gaan jouw vrienden en familie op een vrolijke manier het nieuwe jaar in! Stuur jij ieder jaar aan dezelfde mensen een wenskaart met een kerstgroet? Je ouders, broers en zussen, goede vrienden en collega's krijgen standaard een kaartje van jou. Misschien zijn er nog wel meer mensen die jij kunt verblijden. Denk aan de oudere vrouw in je straat waar je wel eens een praatje mee maakt, of een vriendschap die wat is verwaterd, maar waar je graag nieuw leven in wilt blazen. Een mooie wenskaart kan zomaar de deur openzetten!

 

Wenskaart inclusief envelop

 

Cotton Bird levert veel van de wenskaarten in het assortiment inclusief een bijpassende envelop. Als dit niet het geval is, vind je op de productpagina aanbevolen artikelen in dezelfde stijl, zodat je eenvoudig alles kunt bestellen wat jij nodig hebt voor het versturen van je wenskaarten. De binnenkant van de enveloppen matchen doorgaans goed met het design van de kaart. Dit zorgt voor een extra stijlvolle uitstraling en maakt het nog leuker voor de ontvanger om een wenskaart van jou te ontvangen. De productie van de kaarten vindt plaats in Europa en je ontvangt je bestelling binnen 1 tot 1,5 week.

 

Blijf op de hoogte

 

Bij Cotton Bird shop je niet alleen gemakkelijk en snel unieke wenskaarten. We hebben ook een ruim assortiment aan trouwuitnodigingen, geboortekaartjes, verjaardagsuitnodigingen en meer. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe collecties en interessante aanbiedingen. Wij zijn ook actief op social media. Via Instagram, Facebook en Pinterest kun je veel inspiratie opdoen. Voor iedere gelegenheid vind jij het ideale kaartje bij Cotton Bird!

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies