Onzebedankkaarten

Ondek onze nieuwe modellen

Ondek onze nieuwe modellen

Het hele jaar door worden onze collecties vernieuwd, zo ook onze bedankkaarten!

Nieuwe inspiraties, nieuwe formaten of nieuwe designs, je vind het allemaal hier!

Huwelijks bedankkaart

Op jouw huwelijksdag word je meestal omringd door de mensen van wie je het meest houdt en die je het meest op prijs stelt in de wereld. In aanwezigheid van jouw familie, vrienden en collega's kun je alleen maar gelukkig zijn met degene van wie je houdt. Het is dus logisch om iedereen te bedanken voor het komen en het delen van jouw vreugde, aangezien iedereen heeft bijgedragen aan het bijzondere en onvergetelijke karakter van deze dag. Om dit te doen, zijn bedankkaarten perfect om jouw dankbaarheid aan jouw gasten te uiten.
Het maakt dus niet uit wat het thema van jouw bruiloft en huwelijksuitnodiging is, je vindt hier de bedankkaart die het beste bij jouw huwelijksceremonie past. Kies voor een van onze bedankkaarten en profiteer van onze hoge kwaliteit huwelijks briefpapier en onze moderne creaties.

Meer lezen Minder lezen

Voor elk bruiloft thema zijn bedankkaart

Zoals je hebt begrepen, kun je, net als bij de uitnodigingen, het thema van jouw bedankkaart kiezen.

  • Als je op zeker wilt spelen met een klassiek en sober thema, waarbij zuiverheid en tijdloosheid de boventoon voeren, kies dan een klassieke en verfijnde bedankkaart.
  • Als je de voorkeur gaf aan de oosterse stijl voor jouw bruiloft, dan vind je jouw bedankkaart in de Byzantijnse collectie.
  • Voor wie van chique en elegante bruiloften houdt, is de haute couture collectie perfect voor een bedankkaart.
  • Voor degenen die hebben gekozen voor een authentieke bruiloft met landelijke stijl, is het op het niveau van de rustieke collectie dat de keuze van de kaart moet worden gemaakt.
  • Voor degenen die de voorkeur hebben gegeven aan humor, zijn er veel humorvolle en grappige bedankkaarten beschikbaar.

Bovendien, als het thema van jouw bruiloft gewoon wit of vintage stijl in de schijnwerpers heeft gezet, vind je ook jouw geluk. Net zoals de pop- en Scandinavische collecties zullen voldoen aan een origineel bruiloft thema.

Inspiratie vinden voor jouw tekst

Hoewel je overspoeld wordt door emotie en nog lang zal nagenieten na je huwelijksceremonie, kan inspiratie voor het schrijven van jouw bedank tekst soms ontbreken. Houd daarbij de basiselementen in gedachten en bedank jouw gasten voor hun aanwezigheid, cadeaus of toespraken. Je kunt ook jouw dankbaarheid tonen voor hun gebaren van genegenheid, hun hulp tijdens de ceremonie of voor het simpele feit dat je de vreugde in een goed humeur samen hebt kunnen delen.
Aan de andere kant, als je nog steeds niet geïnspireerd bent en moeite hebt om jouw gevoelens op papier te zetten, zijn hier enkele voorbeelden van teksten voor jouw dankwoord.

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven