De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Huwelijksuitnodiging

Je bent van plan om veel gasten uit te nodigen voor jullie huwelijksceremonie. Je hoopt dat ze in groten getale bij jullie toast aanwezig zijn. De meest intieme vrienden zijn de hele dag in jullie buurt om te delen in jullie geluk. Om aan te geven welke gasten aanwezig zijn bij de verschillende onderdelen van de mooiste dag van jullie leven, is een officiële huwelijksuitnodiging ideaal.

Meer lezen Minder lezen

Stuur een uitgebreide huwelijksaankondiging

De geselecteerde gasten om deel te nemen aan alle hoogtepunten van jullie huwelijk krijgen een uitnodigingskaart waarop het verloop van de dag staat aangegeven. De ceremonie in de kerk of het gemeentehuis wordt gevolgd door de toast. De festiviteiten worden voortgezet met de receptie en het diner en afsluitend het feest. Alle gasten dienen te weten voor welk gedeelte van de dag ze uitgenodigd zijn.

Je kunt dus besluiten om een huwelijksuitnodiging te sturen met het programma waarvoor jullie gasten zijn uitgenodigd. Zo weet jullie gast direct wat hij kan verwachten. Dankzij de mooie enveloppen zal het openen en ontdekken van de informatie een waar genoegen zijn. Uitgenodigd worden voor de toast of de receptie is altijd een plezier, dus zal elke uitnodigingskaart voor vreugde zorgen.

De huwelijksuitnodiging kan ook eenvoudigweg de belangrijke momenten bevatten waarvoor het aanstaande echtpaar op jullie aanwezigheid rekent. Deze optie is heel eenvoudig en er wordt dan ook vaak voor gekozen. Afhankelijk van het bruiloftsthema kun je een model creëren dat jullie smaak vertegenwoordigt.

Een moderne en feestelijke aankondiging

Voor een gepersonaliseerde uitnodiging wordt elke zending steeds een beetje aangepast. Elke huwelijksaankondiging geeft de datum van de geplande ceremonie aan waarbij de twee geliefden in de echt verbonden zullen worden. De gasten zullen deze datum vastleggen. In de agenda zal dit genoteerd worden als feestelijk moment.

Deze uitnodiging geeft ook aan welke gasten verwelkomd worden bij de toast en welke gasten verwacht worden bij de receptie of het feest dat deze mooie dag voor het echtpaar zal afsluiten. Je kunt besluiten om alles op één enkele uitnodiging te zetten of om een aankondiging te maken met een klein extra kaartje om de momenten van aanwezigheid van elke gast afzonderlijk aan te geven.

Speciale papierwaren voor de bruiloft

Om een volledige huwelijksuitnodiging te creëren kun je een bijpassende set met papierwaren selecteren. Het bruidspaar kiest bij de aankondiging en de tafelschikking voor een perfecte harmonie. Geïnspireerd door het gekozen thema draagt het papierwaar bij aan het slagen van deze unieke dag.

Als alle huwelijksonderdelen eenmaal gekozen zijn, kunnen deze huwelijksuitnodigingen worden afgedrukt. Ze vertegenwoordigen het gekozen thema en de sfeer voor deze onvergetelijke dag. Voor de gast die een mooie uitnodigingskaart ontvangt, zijn alle aanwijzingen om zich goed voor te bereiden beschikbaar. Een chique outfit is ideaal voor een dag in deze sfeer. De gasten kiezen een outfit met een 'natuur'-uitstraling voor een huwelijk met een 'landelijke sfeer'. Deze keuze van papierwaren speelt dus een rol zodat iedereen in de goede sfeer komt.

Ook interessant voor jullie bruiloftbedankjes:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven