De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Ansichtkaart huwelijk

Bij jullie huwelijksaankondiging is het gebruikelijk om een ansichtkaart toe te voegen zodat jullie gasten kunnen aangeven of ze aanwezig zullen zijn. Eenvoudig te gebruiken en terug te sturen zodat jullie tafelschikking snel gemaakt kan worden. Hij kan worden opgesteld in dezelfde stijl als jullie andere papierwaren, jullie kaart is absoluut een plezier voor het oog, en dat niet alleen!

Meer lezen Minder lezen

Welke zaken staan er op jullie huwelijksansichtkaart?

Na het ontdekken van de huwelijksaankondiging kunnen de gasten hun antwoord doorgeven. Om hen een handje te helpen moet de huwelijksansichtkaart ook de uiterste terugstuurdatum bevatten. Op de voorkant van deze kaart geef je aan voor welke datum dit antwoord teruggestuurd moet worden.

Aan de achterkant kun je voorstellen doen zodat elke gast zijn persoonlijke situatie kan aangeven. Hij vult zijn voor- en achternaam in en beantwoordt de gestelde vragen door zijn keuze simpelweg aan te vinken. De gasten geven aan of ze aanwezig zullen zijn bij de plechtigheid, het diner en de brunch. Er kan nog een extra ruimte worden toegevoegd voor extra nuttige informatie. De allergieën en voedingswensen zijn bijvoorbeeld erg belangrijk voor een geslaagd huwelijksfeest.

Als je zeker wilt zijn dat de kaart weer in goede orde door je wordt ontvangen, zet je jullie adres er direct op. De belangrijkste betrokkenen hoeven dan alleen nog maar een postzegel toe te voegen en deze belangrijke post is binnen de kortste keren weer bij je terug. Deze ansichtkaart heeft een uiterst belangrijke functie voor een succesvolle bruiloft. Als ze in goede orde ontvangen zijn, dan kun je het aantal maaltijden doorgeven aan de traiteur. Je kunt bovendien de receptiezaal voorbereiden en de muziek van jullie keuze bepalen.

Zorg dat de kaart er verzorgd uitziet

Zelfs als de ansichtkaart een praktische functie heeft, is het nog wel belangrijk dat het je als stel vertegenwoordigt en laat zien dat je binnenkort intens geluk zal ervaren. Je dient te zorgen dat je het model kiest dat overeenkomt met jullie thema en persoonlijkheid. Heel eenvoudig voor een huwelijk dat is gebaseerd op eenvoud en pure gevoelens, of juist verrassend origineel, kies de papierwaren die bij je passen. De bohemian chic stijl wordt zeer gewaardeerd, dus je zit altijd goed met onweerstaanbare papierwaren in deze stijl.

Voor alle modellen antwoordkaarten voor jullie huwelijk komt het aan op het ideale lettertype. Hij dient zorgvuldig geselecteerd te worden zodat alles met elkaar in overeenstemming is. De coherente stijl met jullie aankondiging wordt zeer gewaardeerd door jullie gasten. De huwelijksenvelop maakt duidelijk dat de mooiste dag van jullie leven eraankomt. Met de gasten aan je zijde kun je jullie gevoelens tot uiting brengen.

In de envelop van jullie huwelijksaankondiging kun je jullie uitnodiging met datum en plaats van de plechtigheid stoppen. Je kunt een antwoordenvelopje toevoegen met een adresetiket als je dat wenst.

Ook interessant voor jullie bruiloftbedankjes:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven