trouwkaarten M71-010

Babylonica

 
trouwkaarten M47-027

Ava

 
trouwkaarten M78-001

Saul

 
trouwkaarten M68-003

Pollen

 
trouwkaarten M68-012

Henna

 
trouwkaarten M76-006

Pompadour

 
trouwkaarten M71-1004

Augustina

 
trouwkaarten M78-002

Gipsy

 
trouwkaarten M64-010

Willow

 

Onze selectie van chique en sobere trouwkaarten

Als je de mooiste dag van jouw leven plant, moet je zeker jouw huwelijksinvitatie voorbereiden, de trouwkaart die het mogelijk maakt om de mensen die je omringen uit te nodigen voor de ceremonie van jouw vereniging. Om dit te doen, stellen wij je voor om jouw trouwkaart te kiezen uit een selectie van versies die bijzonder sober, verfijnd en gemakkelijk aan te passen zijn aan jouw bruiloft thema.
Als je van plan bent om een chique en stijlvolle bruiloft te organiseren, bekijk dan ook onze moderne creaties gemaakt met hoogwaardige huwelijk drukwerk. Bovendien, voor de garantie van een chique en trendy huwelijksuitnodiging, aarzel niet om onze website te bezoeken.

Meer lezen Minder lezen

Goudfolie trouwkaarten: de trend van elegante bruiloften !

Je bent een groot liefhebber van gouden coating en je wilt dat het de kern van jouw huwelijk decoratie wordt! Nou, alles wat je dan nog moet doen is kiezen uit onze goudkleurige uitnodigingen. Deze zijn zo ontworpen dat ze uniek, chique en stijlvol zijn, en jouw bruiloft een luxueus karakter geven. Bovendien zijn onze met goud afgewerkte modellen, als elegante uitnodiging, perfect geschikt voor moderne en eigentijdse bruiloften. Ze kunnen ook perfect gecombineerd worden met jouw decoratie.
Of het nu gaat om het graveren van jouw initialen, het plaatsen van een symbool dat het beste bij jouw koppel past of het schrijven van de uitnodiging in goudkleur, je bent er zeker van dat jouw vergulde uitnodiging jouw gasten zal veroveren.

Zilver: blijf sober en chic tegelijk !

Als je een fan bent van sobere huwelijksthema, kan jouw huwelijksuitnodiging niet anders dan verzilverd worden. Zilver, synoniem voor elegantie en eenvoud, is vaak een van de favoriete tinten voor huwelijksceremonies. Klassiek en briljant, zilver geeft een chique en modern karakter aan jouw huwelijksuitnodiging.
Voor een eenvoudige en trendy zilveren uitnodiging raden wij je aan deze toonaard op te nemen in jouw voornamen, jouw uitnodigingstekst of op de randen van de uitnodiging. Je kunt ook kiezen voor het zilveren lint, waarmee je een origineel en glamoureus karakter aan jouw uitnodiging kunt toevoegen.

Andere bruiloft thema's

Andere thema's worden je ter beschikking gesteld om de meest originele en representatieve uitnodigingen te creëren. Onder hen, delen we met je de meest gevraagde door de toekomstige bruid en bruidegom:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven