Inlegkaartje

Tijdens het diner, de eerste dans... Niet iedereen is uitgenodigd voor alle momenten van jullie bruiloft. Deze kaartjes zijn gereserveerd voor de belangrijkste gasten die met jullie een glaasje klinken tijdens de receptie, het diner of het dansfeest. Stuur het kaartje mee met jullie trouwkaart.

429 artikelen gevonden

Parure Parure
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw Goudfolie

vanaf € 2,00

Zola Zola
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw Goudfolie

vanaf € 2,00

Romanza Romanza
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw Goudfolie

vanaf € 2,00

Eugenia Eugenia
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw Goudfolie

vanaf € 2,00

Daphne Daphne
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw Goudfolie

vanaf € 2,00

Een extra uitnodiging om toe te voegen aan de trouwkaart

Bij het ontwerpen van een trouwuitnodiging komt heel wat bij kijken. Eerst en vooral moet je al weten hoe de trouwdag gaat worden ingedeeld en hoeveel gasten op welk onderdeel van de bruiloft aanwezig kunnen zijn. De meeste bruidsparen hebben twee categorieën: daggasten en avondgasten. Daarna is er de keuze om ofwel voor elke groep gasten een eigen trouwkaart te maken, of één versie van de trouwkaart voor alle gasten met een extra uitnodiging, die als een inlegkaartje wordt toegevoegd aan de trouwuitnodiging.


Voor wie voorzie je een extra uitnodiging?

Naast de daggasten en avondgasten, wordt de extra uitnodiging ook gebruikt voor de gasten die zijn uitgenodigd voor de ceremonie en/of receptie.

Ook onderdelen van de bruiloft die in kleine kring worden gevierd zoals bijvoorbeeld een diner of een brunch, worden de gasten vaak uitgenodigd met een extra inlegkaartje.

Echter wordt deze kleine kaart ook vaak gebruikt om algemene nuttige informatie mee te geven, zoals handige adressen waar de bruiloft zal plaatsvinden, een routebeschrijving of de gegevens van de ceremoniemeester.


Welke informatie verwerk je op een extra uitnodiging?

Trouwuitnodigingen hebben het objectief om op een sprekende manier het heugelijke nieuws van jullie huwelijk aan te kondigen en om de gasten goed en duidelijk te informeren waar en wanneer zij juist verwacht worden tijdens de bruiloft.

Te veel informatie op één trouwkaart is geen aanrader, hou het eerder kort en overzichtelijk en kies eventueel voor meerdere extra uitnodigingen.

Vermeld op elk extra inlegkaartje de titel van het onderdeel zoals ceremonie, diner, avondfeest,... gevolgd door de trouwdatum en het uur waarop de gast verwacht wordt.

Handig is ook om de locatie mee te geven en een RSVP datum.

De extra uitnodigingen zijn ontworpen in hetzelfde design en worden gedrukt op hetzelfde papiersoort als de gekozen trouwkaart, zodat alles één mooi geheel vormt!

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies