RSVP kaart

Organiseer met dit kaartje sneller en makkelijker jullie trouwfeest. De ingevulde RSVP kaartjes geven jullie namelijk antwoord op belangrijke vragen als: wie komen er op de receptie, het diner... ? Komt hij/zij met partner en/of kinderen? Je kunt je gasten ook vragen naar hun allergieën, en niet te vergeten, naar hun muzieksuggesties!

395 artikelen gevonden

RSVP kaart

Een mooie trouwuitnodiging heeft als praktische functie de gasten goed te informeren wanneer en waar zij verwacht worden. Met een bijhorende RSVP kaart, wordt er aan de gasten gevraagd het toekomstige bruidspaar, ceremoniemeester of weddingplanner tijdig op de hoogte brengen van hun aanwezigheid. Een klein kaartje dat een grote hulp zal zijn voor de organisatie van de bruiloft!

Lire plus

Informatie RSVP kaart

Op een RSVP kaart kan je vragen wie er aanwezig zal zijn op welke onderdelen van de bruiloft: tijdens de ceremonie, receptie, avondfeest of de hele dag.
Ook kan je vragen hoeveel kinderen er zullen meekomen of net vermelden dat sommige delen van de dag liever zonder jonge kinderen worden gevierd.
Vragen naar allergieën of dieetwensen zijn ook belangrijke weetjes voor het samenstellen van het menu tijdens de bruiloft.
Als jullie graag weten op welk dansnummer jullie gasten helemaal uit de bol zullen gaan, is dit ook een veelgestelde vraag op de RSVP kaart!

RSVP kaart retourneren

Zodat de gasten ook meteen weten wie meehelpt bij de organisatie van de bruiloft, is er op elke RSVP kaart plaats voorzien voor een adres van bijvoorbeeld het toekomstige bruidspaar, ceremoniemeester of weddingplanner.
Er is de keuze om op het postzegelvakje al een postzegel te voorzien, zodat de gasten deze alleen nog maar hoeven in te vullen en op de post te doen.
Liever niet als een RSVP postkaart, dan kan je het vakje in het online bewerkingstool verwijderen.
Bij het bestellen van RSVP kaarten, krijg je inclusief enveloppen, die de gasten kunnen gebruiken voor het retourneren van de RSVP kaart

 

 

/cookies