Save the date

Jullie datum staat vast. Verras je naasten door de bruiloft direct aan te kondigen! Stuur deze kaartjes zo snel mogelijk en "reserveer" jullie gasten voordat ze hun vakanties gepland hebben voor de zomer!

394 artikelen gevonden

Save the date kaarten

Yes! De trouwdatum van jullie bruiloft staat vast en de gastenlijst werd enthousiast opgemaakt! Tijd voor het versturen van de save the date kaarten, een eerste uitnodiging voor het aanstaande huwelijk! Deze kaart bevat alleen de essentiële informatie, zoals de namen van de verloofden, trouwdatum en feestlocatie.
De intentie van de save the date kaarten is dat de gasten de trouwdatum alvast vrijhouden. Uitgebreidere informatie wordt meegegeven op de trouwuitnodiging, daarom worden de save the date kaarten meestal afgesloten met het zinnetje: officiële uitnodiging volgt later.

Lire plus

Wanneer save the date kaarten versturen?

Save the date kaarten worden gemiddeld 6 tot 9 maanden voor de bruiloft uitgestuurd.
Vooral bruidsparen die het jawoord hebben ingepland in een feestperiode zoals Kerst of de zomervakantie, is het een goed idee om de trouwdatum tijdig bekend te maken, zodat de gasten deze dag kunnen vrijhouden.
Bij een huwelijk in het buitenland worden de save the date kaarten ruim een jaar voor de bruiloft uitgestuurd, zodat de gasten de tijd hebben voor het inplannen van de reis.

Save the day - Save the night

Naargelang de gevorderde status van de organisatie van de bruiloft, hebben sommige bruidsparen de gastenlijst  al opgedeeld in avondgasten en daggasten.
De uitnodigingen van de save the date kaarten, kunnen dan worden aangepast naar - Save the Day - ; - Save the Night - of - Save the Evening -.
Zelfs als de tekst van de save the date kaarten voorzien zijn met goudfolie of koperfolie, kan je deze titel aanpassen in het online bewerkingstool.
De bekendmaking van de trouwdatum via een save the date kaartje, is meteen ook de eerste indruk van jullie gekozen trouwhuisstijl. Ga dus voor een kaartje dat helemaal bij jullie past, smelt weg van één model of combineer meerdere designs en laat deze terugkomen van de trouwuitnodigingen, decoratie van de bruiloft, tot de bedankkaarten!

 

/privacyverklaring