Geboortekaartjes origineel

Om de komst van je kindje op de mooiste manier aan te kondigen, is een uniek geïllustreerd geboortekaartje dé manier om dit te doen!
Er is niks te veel voor het mooiste evenement uit een mensenleven.

Origineel Filters verwijderen 

311 artikelen gevonden

Originele geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Jij kan niet wachten tot je jouw kleintje in je armen houdt en ook je omgeving kijkt hier naar uit. Met een prachtig geïllustreerd geboortekaartje kondig je de geboorte van je kind op een mooie manier aan. Dit kaartje stuur je naar familie, vrienden en bekenden. Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje met een schattige illustratie, met een foto van je baby of met een toegevoegde fotostrip. Vaak bevat het geboortekaartje een tekst of gedichtje waarmee jullie je blijdschap uiten. Onze ontwerpers hebben een groot aantal prachtige ontwerpen gemaakt om uit te kiezen. Zo vind je altijd een geboortekaartje dat perfect aansluit bij jullie wensen.


Geboortekaartjes voor meisjes

Verwacht je een dochtertje? Wat leuk! Van harte gefeliciteerd met jouw zwangerschap. Na de geboorte van je kleine meisje wil je dit fantastische nieuws uiteraard delen via een origineel en persoonlijk geboortekaartje dat past bij jouw smaak en stijl. Van een kaartje met zachte en zoete kleuren zoals roze en geel tot geboortekaartjes met lieve illustraties van konijntjes, bloemetjes of babykleertjes, bij Cotton Bird vind je zeker dat kaartje waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Ook kun je ervoor kiezen om jouw geboortekaartje te personaliseren met de mooiste foto van jouw kleine schat. Het ontwerp van de kaartjes is eenvoudig aan te passen. Ga tijdig op zoek naar jouw favoriete geboortekaartjes en plaats deze op je verlanglijstje, zodat je na de geboorte van je dochtertje direct de gewenste kaartjes kunt bestellen.


Geboortekaartjes voor jongens

Verwacht jij een jongetje? Gefeliciteerd met je zwangerschap! Bij je oriëntatie op een geboortekaartje voor jongens kom je er al snel achter dat er gigantisch veel mogelijkheden zijn qua stijl en thema. Kies jij bijvoorbeeld voor een traditioneel blauw kaartje of juist neutralere kleuren, zoals beige of groen? Wil jij een stoer kaartje met een print of een gave illustratie van een tijger? Of ben je op zoek naar een geboortekaartje met foto, zodat je jouw kleine man gelijk kunt showen aan je familie en vrienden? Bij Cotton Bird heb je de keuze uit een groot aantal uitvoeringen. Alle geboortekaartjes worden gedrukt op hoogwaardig van 280 g/m² en zijn leverbaar inclusief bijpassende enveloppen, sluitzegels, labeltjes en nog veel meer.


Wat zet je op een geboortekaartje?

Allereerst zet je natuurlijk de naam van je zoontje of dochtertje op het geboortekaartje. Heeft je baby meerdere namen gekregen? Dan kan je ervoor kiezen om alleen de voornaam op de voorkant van het geboortekaartje te zetten en de volledige naam in de binnenkant of aan de achterzijde. Als jij en je partner allebei een andere achternaam aanhouden en het niet direct duidelijk is wat de achternaam van jullie kindje wordt, kan je ervoor kiezen om die er ook bij te vermelden. De geboortedatum en -tijd kun je na de bevalling invullen op het geboortekaartje. Er zijn verschillende manieren om de geboortedatum uit te schrijven, hoe je dit doet is helemaal aan jou. Veel mensen kiezen ervoor om ook het gewicht en lengte van hun kleintje op het geboortekaartje te vermelden. Bedenk een leuke tekst voor op het kaartje of kies voor een gedichtje of songtekst waarmee je de kleine welkom heet en sluit de tekst af met jullie namen, adres en telefoonnummer(s). Zo kunnen mensen je feliciteren, een kaartje terug sturen of op kraamvisite komen.


Wanneer geboortekaartje uitzoeken

De meeste zwangere vrouwen wachten tot ze wat verder zijn in hun zwangerschap voordat ze zich gaan oriënteren op het geboortekaartje, maar als jij al in een vroeg stadium een kaartje uit wilt zoeken kan dat natuurlijk ook. Doorgaans wordt aan de start van het zwangerschapsverlof de definitieve keuze voor het kaartje gemaakt. Je kunt de kaartjes natuurlijk pas bestellen als je kindje er is en je de geboortedatum en eventueel het gewicht en de lengte weet, maar er zijn al een aantal dingen die je van tevoren kunt voorbereiden. Stel alvast een adreslijst op, schrijf alle adressen van tevoren op de enveloppen en plak overal al een postzegel op zodat je de kaartjes straks alleen nog maar in de enveloppen hoeft te steken en kunt verzenden.


Gratis geboortekaart proefpakket

Wil jij de kwaliteit van ons materiaal eerst met eigen ogen zien? Bestel dan een proefpakket. Wij doen niet aan een proefdruk van een enkel kaartje, maar sturen je een gebalanceerd pakket op waardoor jij inzicht krijgt in de hoge afwerking en kwaliteit van Cotton Bird. Je proefpakket wordt gratis met de post bezorgd. Hou er rekening mee dat het tot maximaal 7 werkdagen kan duren voordat je het pakketje thuis ontvangt.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies