Bruiloft uitnodiging

Neem een kijkje in onze verschillende trouwcollecties en kies zo je trouwthema. Ga voor een huisstijl: van uitnodiging tot bedankkaart. Laat je verleiden...

Vintage Filters verwijderen 

24 artikelen gevonden

Lully Lully
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Goudfolie

vanaf € 1,96

Van Van
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Van

vanaf € 1,51

Antan Antan
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
leaubleue

vanaf € 1,37

Jullie hebben ervoor gekozen om met elkaar te gaan trouwen en dat is meer dan een felicitatie waard! Wil je je huwelijk klein of juist heel groots vieren met iedereen die je lief is? Dan komt er nog heel wat kijken bij het organiseren van de bruiloft. Misschien heb je al een thema gekozen en dan trek je dit natuurlijk door naar de rest van de grote dag. Wanneer vintage of retro jullie thema is, dan stuur je je gasten uiteraard een uitnodiging in de vorm van een vintage trouwkaart. En zo’n stijlvolle kaart staat geheid bij al je genodigden op de kast te pronken.


De perfecte trouwkaart bestaat niet

Al van kleins af aan dromen kinderen van hun perfecte bruiloft later. Sommige veranderen in een heuse bridezilla. Zonder gekheid, als er iets is wat perfect moet zijn, dan is het wel de trouwdag. En bij een perfecte trouwdag horen ook perfecte trouwkaarten. Denk jij hier net zo over? Dan hebben we goed en slecht nieuws. Om met het slechte nieuws te beginnen: de definitie van een perfecte trouwkaart bestaat niet. En daarbij is het goede nieuws dat jij wel een trouwkaart kunt vinden die voor jullie perfect is. Perfectie is bij trouwkaarten te vinden in een stijl die bij jullie als bruidspaar en bij het thema van jullie bruiloft past. Een trouwkaart waarvan de ontvangers direct zien dat deze van jullie afkomstig is.


Trouwkaarten met thema

Vintage is een van de thema’s waar je bruiloft om kan draaien. Toch is de vintage trouwkaart ook perfect voor bruiloften met andere thema’s of huwelijksdagen zonder thema. Vintage staat voor iets dat ouder en gebruikt is, maar in goede staat. De kaarten met de vintage insteek hebben een prachtige look die net zo goed bij iedere andere stijl past, bijvoorbeeld een bohemian bruiloft. Onze collectie vintage trouwkaarten omvat in ieder geval een mix van verschillende stijlen, zoals bloemen en grappige trouwkaarten.


Informatie voor op een trouwkaart

Wie, wat, waar, wanneer, hoe en hoelang... dit zijn vragen die je op een trouwkaart beantwoord wil hebben. Je laat je gasten dan ook weten wie er gaan trouwen en natuurlijk wanneer. Waar verwacht je de gasten en op welke momenten zijn ze welkom. Maken ze de hele dag mee, nodig je ze uit voor de receptie of ook voor het grote feest in de avond. Misschien hebben jullie een ceremoniemeester aangesteld zodat jullie volledig kunnen genieten van jullie grote dag. Het is dan ook een goed idee om de naam en het telefoonnummer van de ceremoniemeester te vermelden. Als gasten dan bijvoorbeeld een ludiek optreden willen voorbereiden, dan kan dit met de ceremoniemeester worden besproken. Ook eventuele cadeautips kun je op de trouwkaart kwijt. Wil je dat je gasten in bepaalde kleding, bijvoorbeeld cocktail, komen, dan kun je ook dat op de trouwkaart vermelden. Zo ontstaan er geen onduidelijkheden en weet iedereen waar ze aan toe zijn. En omdat het voor jullie als bruidspaar wel zo praktisch is om te weten hoeveel gasten er komen, is het slim op de trouwkaart een R.S.V.P. aan te geven. Hiermee weten gasten dat je graag van ze verneemt of ze wel of niet aanwezig zullen zijn.


Stuur de uitnodigingen op tijd

Je weet zelf hoe vol je agenda kan zijn met allerlei verplichtingen. Wil je er dan ook zeker van zijn dat je gasten, of in ieder geval zoveel mogelijk, aanwezig zijn? Stuur de uitnodigingen dan ruim op tijd, bijvoorbeeld 6 tot 8 weken van tevoren.


Een persoonlijk tintje

Wil je net dat stukje meer geven aan je trouwkaart, dan kun je bijvoorbeeld met bijpassende sluitzegels de enveloppen dichtplakken. Er zijn echter meer mogelijkheden bij Cotton Bird te krijgen, zoals de aanvullende save the date kaart of een bedankkaart.


Als aanvulling op de trouwkaart - een save the date of bedankkaart

Vooruitlopend op de trouwkaart kun je ook een save the date kaart sturen. Hiermee vraag je je genodigden alvast rekening te houden met jullie trouwdag. Later stuur je dan de daadwerkelijke uitnodiging. En na afloop van jullie huwelijksdag geef of stuur je je gasten een bedankkaart. Hiermee bedank je ze voor hun aanwezigheid en het feit dat ze samen met jullie jullie mooiste dag hebben gevierd.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies