Geboortekaarten

Om de komst van je kindje op de mooiste manier aan te kondigen, is een uniek geïllustreerd geboortekaartje dé manier om dit te doen!
Er is niks te veel voor het mooiste evenement uit een mensenleven.

Foto Filters verwijderen 

686 artikelen gevonden

Persoonlijk geboortekaartje met foto

Een geboortekaartje met foto versturen is een fantastische manier om de komst van jullie kindje aan te kondigen. Ga voor een kaartje waarop jij de allermooiste foto van jouw kleintje kwijt kunt, of kies voor een ontwerp met ruimte voor meerdere foto's als je echt niet kunt kiezen. Zo zien jouw familie en vrienden direct hoe jullie baby er uit ziet. Wie jij een geboortekaartje stuurt is helemaal aan jou. Verstuur bijvoorbeeld een kaartje naar familie, vrienden en eventueel naar collega's, kennissen en je bekkenfysiotherapeut of verloskundige. Hoeveel kaartjes jij bestelt en naar wie je deze stuurt is een persoonlijke keuze. Wie ga jij verrassen met een prachtig persoonlijk geboortekaartje met foto?


Geboortekaartje met folie

Je hebt de keuze uit een groot aantal ontwerpen. Onze designers hebben hierdoor geboortekaartjes voor iedere smaak ontwikkeld. Je personaliseert deze verder door je eigen foto of foto's toe te voegen, de naam van je kindje, de geboortedatum en eventueel het gewicht, de lengte en een leuk versje of mooie tekst. Foliedruk op een geboortekaartje is erg populair. Het kaartje krijgt een luxe uitstraling en doordat de koperen of gouden foliedruk op het kaartje ligt creëert dit een gevoel van diepte. Laat de naam van je kleintje in folie op het geboortekaartje drukken voor een extra speciaal effect. Van afgeronde hoeken tot een vierkant kaartje, dubbele en enkele kaarten, liggend of staand: bij Cotton Bird vind jij zeker een geboortekaartje dat helemaal bij jouw wensen past.


Wanneer geboortekaartjes op de post doen

Na de komst van jullie baby stromen jullie over van trots en geluk. Waarschijnlijk willen jullie dit zo snel mogelijk delen met vrienden, familie en andere dierbaren. In de regel verstuur je geboortekaartjes in de week na de bevalling. Het valt dan ook aan te raden om de enveloppen al eerder in huis te halen zodat je deze kunt personaliseren. Stuur jij de kaartjes pas een paar weken later? Dan zal iedereen nog altijd blij zijn met jouw prachtige kaartje op de mat. In je verlof heb je alle tijd om een mooi kaartje uit te zoeken. Bestel een proefpakket bij Cotton Bird zodat je alvast kennis kunt maken met onze kwaliteitsproducten. Dit is compleet kosteloos.


Geboortekaartje met fotostrip

Met een fotostrip in jouw geboortekaartje kun je verschillende schitterende foto's toevoegen aan het kaartje. De fotostrip vormt tegelijkertijd een originele herinnering om cadeau te doen aan jouw vrienden en familie. De fotostrip gaat in de binnenkant van de kaart en kan door de ontvanger worden opgehangen als decoratie of als boekenlegger worden gebruikt. De geboortekaartjes kan je nog verder personaliseren met onder andere een geboortesticker of een gepersonaliseerd labeltje. Alle items zijn verkrijgbaar in jouw gewenste ontwerp, voor een samenhangend geheel.


Polaroid bij geboortekaartje

Naast een fotostrip kun je ook kiezen voor een polaroid bij het geboortekaartje. Jouw favoriete foto wordt los toegevoegd aan jouw favoriete geboortekaartje. De polaroid wordt gedrukt op magnetisch papier en gaat aan de binnenkant van de kaart. Je vrienden en familie kunnen de foto direct op de koelkast of een ander magnetisch oppervlakte plakken door het magnetische papier. Bij Cotton Bird vind je geboortekaartjes in allerlei soorten en maten. Van een modern geboortekaartje tot een minimalistisch kaartje, kaartjes met illustratie van dieren of bloemen, grote geboortekaarten en kleine kaartjes, er is voor ieder wat wils. Het belangrijkste is natuurlijk dat jouw kleine wonder er zo goed mogelijk op staat.


Mooie foto van je baby maken

Een newborn fotoshoot is erg populair. Je kunt een professional inhuren om je baby zo goed mogelijk vast te leggen, maar je kunt ook zelf je creativiteit de vrije loop laten. Leg je kleintje op een leuk kleedje, een zachte plaid of een schapenvachtje. Ga niet voor spierwit, want dan gaat er te veel aandacht naar de achtergrond. Voor een geboortekaartje is het leuk als het gezichtje van je baby erop staat. Ook kun je een mooie foto maken van je baby samen met zijn of haar ouder(s). Is je kleintje wakker? Een mooi moment om wat foto's te schieten, want je ziet dan de prachtige oogjes. Wanneer je voor een kaartje kiest waar je meerdere foto's op kwijt kunt is het ook erg leuk als je een close-up van de voetjes, het gezichtje en handjes maakt. Deze herinneringen blijven je voor altijd bij!

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies