Trouwkaarten

Neem een kijkje in onze verschillende trouwcollecties en kies zo je trouwthema. Ga voor een huisstijl: van uitnodiging tot bedankkaart. Laat je verleiden...

Landelijk Filters verwijderen 

157 artikelen gevonden

Je droomt misschien al sinds je klein was de partner van je dromen te ontmoeten en ooit samen in het huwelijksbootje te stappen. En nu eindelijk is de vraag gesteld en heb je natuurlijk volmondig "ja" geantwoord. Jullie gaan trouwen, en dat is wel een felicitatie waard. De tijd is aangebroken om met de voorpret te beginnen, het doen van de voorbereidingen. Een jurk en een pak worden gekozen, een datum geprikt en een locatie wordt uitgezocht. Verder maken jullie natuurlijk een lijstje van mensen waarmee jullie deze grote dag gaan vieren. Trouwkaarten in de landelijke stijl helpen jullie je gasten op een warme manier voor jullie grote dag uit te nodigen.


De definitie van de ideale trouwkaart

Bij een ideale huwelijksceremonie met de perfecte partner hoort ook de ideale trouwkaart. Maar omdat smaken en wensen nu eenmaal verschillen, is er niet een type trouwkaart als de meest ideale of perfecte aan te wijzen. De meest ideale trouwkaart is de trouwkaart die bij jullie als koppel past. Als jullie razend enthousiast zijn over de kaart en jullie genodigden herkennen jullie er direct in, dan mag je wel zeggen dat dit de ideale trouwkaart is. Een trouwkaart in landelijke stijl kent binnen deze categorie veel verschillende kenmerken. Daardoor past deze stijl bij een breed publiek en verschillende huwelijks thema's. Het is ook niet voor niets een heel populaire stijl en omdat het aanbod zo divers is, is toch iedere kaart weer uniek.


Thema bruiloften en trouwkaarten

Kiezen jullie voor een landelijke bruiloft? Dan trouwen jullie wellicht midden in de natuur of bijvoorbeeld in een prachtige oude schuur van een plaatselijke boerderij. Het landelijke thema is een warm, gezellig en heel sfeervol thema waar je gasten zich ongetwijfeld bij op hun gemak voelen. Een thema rondom de bruiloft is heel populair. Het geeft jou en je gasten een gevoel van herkenning en het houdt alles van de dag prachtig in balans. De voorzet voor het thema van jullie dag geef je dan door het sturen van een landelijke trouwkaart. Je herkent deze stijl aan het gebruik van veel bloemen en rustige en subtiele kleuren.


Wat je zeker op een trouwkaart zet

Een trouwkaart zoek je met de grootst mogelijke zorg uit. Je wil natuurlijk dat de kaart bij al de genodigden staat te pronken op de kast. En dus zoek je met de grootst mogelijke zorg een kaart uit waar jullie harten sneller van gaan kloppen. Maar uiterlijkheden is een ding, het hoofddoel is natuurlijk dat je je gasten uitnodigt om jullie bruiloft bij te wonen. En daarom is het belangrijk dat je bepaalde informatie op de kaart verwerkt. In de eerste plaats meld je wie er gaan trouwen en wanneer. Daarnaast vermeld je de locatie waarop je gasten welkom zijn. Zijn je gasten voor een specifiek deel van de dag uitgenodigd, bijvoorbeeld voor de avond, dan vermeld je dat ook op de kaart. Hebben jullie een bepaald thema of werken jullie met specifieke kledingvoorschriften? Zet dit dan ook op de kaart. Vaal werken bruidsparen met een ceremoniemeester die de organisatie van de dag voor een groot deel op zich neemt. Vermeld de contactgegevens van de ceremoniemeester op de kaart. Willen je gasten dan iets ludieks opvoeren, dan kan dit met de ceremoniemeester worden besproken.


Trouwkaarten op tijd sturen

We hebben allemaal altijd een drukke agenda. Je mag dan ook niet van je gasten verwachten dat ze op het laatste moment hun agenda leegruimen en afspraken schrappen omdat jij gaat trouwen. Wil je er zeker van zijn dat (vrijwel) iedereen kan komen, dan stuur je de uitnodigingen op tijd. Doe dit bij voorkeur 6 tot 8 weken voor de tijd.


Persoonlijke aandacht voor details

Kies voor gemak en bestel ook sluitzegels van Cotton Bird mee. Hiermee plak je de enveloppen eenvoudig dicht. Nog meer gemak? Regel dan direct adresstickers. Scheelt je een lamme pols van het schrijven!


Als aanvulling op de trouwkaart - een save the date of bedankkaart

Voor nog meer zekerheid dat je gasten geen plannen hebben op jullie trouwdag kun je een save the date kaart sturen. Hiermee kondig je alvast jullie trouwdag en uitnodiging aan. Na jullie huwelijksdag is het leuk om de gasten met een bedankkaartje te bedanken voor hun komst. Leuk om hier een foto van jullie als bruidspaar op te drukken.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies