trouwkaarten M47-1001

Byzance

 
trouwkaarten M68-004

Helia

 
trouwkaarten M59-014

Vivaldi

 
trouwkaarten M64-002

Dageraad

 
trouwkaarten M68-007

Delphes

 
trouwkaarten M71-001

Cap Ferrat

 
trouwkaarten M49P-026

Corinthe

 
trouwkaarten M78-003

Lauréa

 
trouwkaarten M64-008

Amadeus

 

Klassieke trouwkaart

Een kaart van goede kwaliteit in een enveloppe met een grote overslag, een luchtige lay-out net omkaderd met een lichte rand en een verfijnd lettertype zijn de zekere waarde als het gaat om uitnodigingen. De klassieke huwelijksuitnodiging blijft een must die nooit teleurstelt, met name omdat soberheid niet noodzakelijkerwijs ten koste gaat van de mogelijkheden van personalisatie. Je kunt jouw klassieke huwelijksuitnodiging naar wens aanpassen en wijzigen en vervolgens aan jouw uitnodigingstekst werken, zodat de kaart de ware uitdrukking van jouw bruiloft wordt.Je kunt bijvoorbeeld elke familie de bruiloft in eigen woorden laten aankondigen, zoals dat gebruikelijk is.

De klassieke huwelijksuitnodiging verwijst naar eeuwenoude tradities zonder discrete fantasieën te verbieden die extra persoonlijkheid geven aan jouw uitnodiging of bedankkaart. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige achtergrond en een zeer verfijnde lay-out creëren, maar je kunt ook een lint, een lakzegel of een binnenkant envelop toevoegen om het geheel een paar originele details te geven.

Voor een uitnodiging in klassieke stijl stellen wij je een Engels lettertype voor met een elegante en authentieke uitstraling die de tijdloze elegantie van jouw briefpapier elementen benadrukt. Aarzel natuurlijk niet om al jouw stationary te harmoniseren rond deze klassieke variant, van de uitnodiging tot de bedankkaart, via het menu of de naamkaartjes die op de trouwdag worden gebruikt.

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven