trouwkaarten M47-1002

Country House

 
trouwkaarten M49P-1010

Antan

 
trouwkaarten M49P-1011

Estival

 
trouwkaarten M49P-1012

Aquaverde

 
trouwkaarten M50P-1007

In bloom

 
trouwkaarten M50P-1008

Pluk de Dag

 
trouwkaarten M61-1000

Tuingeluk I

 
trouwkaarten M61-1001

Tuingeluk II

 
trouwkaarten M61-1002

Tuingeluk III

 

Combineer een chique en landelijke stijl voor je Rustic Chic trouwkaart

Zin in een chique en landelijke bruiloft sfeer? Onze Hipster collectie biedt een ruime keuze aan grafische thema's die deze dubbele ambitie weerspiegelen. De combinatie van traditionele patronen en modernere elementen laat je toe om zowel de rustige sfeer van een dag op het platteland als de ontspannen elegantie van een huwelijksfeest te inspireren. Tekenpapier of Kraft papier, collectief lint, envelop geaccentueerd door wilde bloemen: er is geen gebrek aan mogelijkheden, in het bijzonder omdat de thema's van de Hipster-collectie beschikbaar zijn op al ons drukwerk.

Als je er altijd al van gedroomd hebt om elkaar het jawoord te geven op een mooie lente zondag op het platteland, dan zijn de chique en landelijke uitnodigingen je beste bondgenoten. je kunt ook tegelijkertijd de Save the Date, de binnenzijde van de envelop, de uitnodiging voor de bruiloft en de antwoordkaart samenstellen.

Meer lezen Minder lezen

Welk model kiezen?

De Hipster collectie combineert patronen, materialen of kleuren geïnspireerd door de natuur en bloemen tradities met betrekking tot het huwelijk. De verschillende designs die er deel van uitmaken, zijn daarom geïnspireerd door bruine tinten die hout, bos of Kraft papier oproepen. De decoraties zijn floraal of rotsachtig, met verwijzingen naar het bruidsboeket of de schilderijen met wilde bloemen die de oude landhuizen sieren.

Deze huwelijksaankondigingsmodellen passen perfect bij een tafeldecoratie gecentreerd op natuurlijke materialen en gerecycleerde elementen. Ze zullen je helpen om jouw ceremonie en jouw hele huwelijk een extra chique dimensie te geven: bijvoorbeeld een elegante gouden belettering om de achtergrond van een kaart, geïnspireerd door een natuurlijke omgeving, te accentueren.

Bloemen Inspiratie

Hoe kun je beter de emotie en de magie van de bruiloft uitdrukken dan met een boeket bloemen dat lijkt op het boeket dat de bruid aan het einde van de ceremonie zal lanceren? Onze thema's bieden vele variaties op basis van deze bloemen inspiratie, met pasteltinten en alle bijbehorende kleurvariaties die passen bij jouw keuze van boeket of kamer- en tafeldecoratie.

Maak een keuze uit de creaties in onze collectie en pas vervolgens jouw huwelijksuitnodiging aan de voorwaarden van het evenement aan. Als het een lente- of zomer huwelijk is, kies dan geschikte bloemen en felle kleuren. In september of oktober kunt je de voorkeur geven aan zachtere kleuren en meer herfsttinten.
De bloemen- en plattelands motieven gaan bijzonder goed samen met de klassieke kant van een witte bruiloft: succes gegarandeerd!

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven