trouwkaarten M06-1001

Ambrosia

 
trouwkaarten M06-1003

Oranje Bloesem

 
trouwkaarten M50P-1000

Citrus

 
trouwkaarten M50P-1002

Tunis

 
trouwkaarten M50P-1004

Ritornello

 
trouwkaarten M49P-035

Zoethout

 
trouwkaarten M69-001

Berméo

 
trouwkaarten M71-013

Protéa

 
trouwkaarten M49P-036

Muse

 

Een mooie selectie van originele uitnodigingen van Cotton Bird

Een uniek evenement, een originele huwelijksaankondiging! Je wilt dat deze dag in de herinnering van je familie, vrienden en geliefden gegraveerd blijft. Het is daarom noodzakelijk dat aan elk detail op een harmonieuze manier wordt gedacht, zodat iedereen het beeld van de mooiste dag van je leven in gedachten houdt. Jouw trouwkaart is de eerste stap in het creëren van dit souvenir : aarzel niet om jezelf te verwennen door een thema te kiezen dat past bij je smaak, je cultuur of gewoon aan je wensen van het moment.

Een originele trouwuitnodiging maken is eenvoudig: kies eerst een model uit onze collecties en pas het vervolgens aan, afhankelijk van het thema of jouw design voorkeuren voor de ceremonie en festiviteiten die zullen volgen.

Meer lezen Minder lezen

Unieke bruiloft thema's

Wees origineel in de organisatie van jullie bruiloft! Vandaag de dag zijn alle excentriciteiten toegestaan en kan men gemakkelijk een humoristisch tintje of een vintage touch in de communicatie rond het evenement toevoegen. Voor jouw uitnodiging of bedankkaart vindt jein onze collecties zeer gevarieerde thema's, aangepast aan bijvoorbeeld een oriëntaalse bruiloft, een rustieke huwelijk of ander origineel bruiloft thema. Heb je er wel eens aan gedacht om een aankondiging met een fotostrip te maken?

Onze collecties bieden vele ideeën voor originele huwelijksuitnodigingen, met leuke ontwerpen en vele variaties in termen van envelop, lint, papier en lay-out. Breid de originaliteit uit met enkele van deze grafische elementen op jouw tafeldecoratie of op het etiket van de flessen die je aan jouw gasten serveert.

Voeg jouw persoonlijke touch toe voor een perfecte originaliteit

Na het bekijken van de collecties en het kiezen van jouw favoriete model, is het tijd om het zo aan te passen zodat de uitnodiging echt de persoonlijkheid van jullie koppel weerspiegelt. Hier kun je jouw fantasie de vrije loop laten: zoek naar de kleine zin die jouw gasten doet glimlachen, probeer de lay-out van je kaart te veranderen of kies voor de vele verfijningen, details en accessoires die bij jouw trouwkaart en envelop kunnen worden toegevoegd. Lint, snoepdoosje, extra informatie kaartje, gedecoreerde envelop, plaats markering met de kleuren van je uitnodiging, de mogelijkheden ontbreken niet.

Op basis van jouw ideeën of wensen kun je een gepersonaliseerde trouwkaart samenstellen, een unieke creatie die jouw gasten lang zullen willen bewaren om de goede momenten op je bruiloft te herbeleven.

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven