Bruiloft uitnodiging

Neem een kijkje in onze verschillende trouwcollecties en kies zo je trouwthema. Ga voor een huisstijl: van uitnodiging tot bedankkaart. Laat je verleiden...

Bohemian Filters verwijderen 

186 artikelen gevonden

Verano Verano
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Koperfolie

vanaf € 1,94

Amiro Amiro
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Goudfolie

vanaf € 2,92

Rozy Rozy
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Goudfolie

vanaf € 1,89

Hand in hand lopen jullie naar het altaar. Jullie kiezen ervoor om te gaan trouwen en dat is een geweldige mijlpaal. Samen met jullie lieve familie en meest dierbare vrienden en kennissen wordt dat gevierd. Heb jij nu de bohemian bruiloft voor ogen, een bruiloft waarbij er niet een draaiboek is dat tot in detail is uitgewerkt? Een bruiloft waar het vooral draait om samen te zijn met de mensen die jullie lief zijn en waar jullie elkaar eeuwige trouw beloven? Dan begint alles met de mooiste bohemian trouwkaarten in onze collectie.


Boho vibes met jullie ideale trouwkaart

De bohemian trouwkaart is vanzelfsprekend perfect voor jullie boho huwelijksdag. Het is een droomthema voor velen. Niks zenuwen voor de grote dag. Gewoon aarden, jezelf zijn en verbinding voelen met de mensen die je liefhebt. De rest komt dan vanzelf. En dat is wat een bruiloft met bohemian vibes nu zo populair maakt. De bohemian trouwkaart geeft hier de eerste voorzet toe. De kaarten kenmerken zich door veel natuurlijke tekeningen met bijvoorbeeld bloemen. Daarnaast straalt deze stijl enorm veel rust uit, rust in de tekeningen en rust in de afbeeldingen. En al die rust zorgt voor een vrij gevoel waarin je mag zijn. Laat dat nu net zijn waar een bohemian bruiloft om draait.


Een bohemian bruiloft

De bohemian stijl is op allerlei gebieden een trend, ook als het om de huwelijksdag gaat. Bohemian is een populaire term, maar niet iedereen weet direct wat er exact mee wordt bedoeld. Feitelijk is het een vrije en ontspannen bruiloft, geheel in een ongedwongen sfeer. En ja, ook de blote voeten mogen, met als voorwaarde dat je je er zelf vrij en ontspannen door voelt.


Dit zet je zoal op de trouwkaart

Die prachtige bohemian trouwkaart zal in menig woonkamer staan stralen. En vaak worden de mooiste kaarten het langst als een dierbare herinnering worden bewaard. En dat is een dankbare gedachte, maar het initiële doel van de trouwkaart is natuurlijk dat je genodigden weten waar ze nu precies voor worden uitgenodigd. Daarom is de informatie die je op de kaart zet wel heel erg belangrijk. Want, wie gaan er trouwen en wanneer? Maar vooral ook, waar is de trouwerij? Misschien vinden jullie het belangrijk een dresscode in te stellen of hanteren jullie een bepaald thema waar je gasten van op de hoogte moeten zijn. Hebben jullie bepaalde cadeauwensen, dan maak je dit ook direct kenbaar op de kaart. Ook is het belangrijk om de contactgegevens van een eventuele ceremoniemeester op de kaart te drukken. Bruiloften zijn al duur genoeg en het is dan ook wel zo prettig om te weten voor hoeveel gasten je reserveringen moet maken. Zet dan ook een R.S.V.P. op de kaart of stuur hiervoor een losse kaart mee. Hiermee vraag je de genodigden jullie even te informeren of ze al dan niet op de bruiloft aanwezig zullen zijn.


Op tijd op de bus

Het is belangrijk om de uitnodigingen op tijd te versturen. We leiden immers allemaal een druk leven en de agenda is al snel weer helemaal gevuld. Om te voorkomen dat het grootste gros van je gasten niet kan komen omdat ze al andere plannen hebben, is het belangrijk om de uitnodigingen op tijd te versturen. Doorgaans doe je de trouwkaarten ongeveer 6 tot 8 weken voor de bruiloft op de bus.


Maak het jezelf gemakkelijk

Zeker wanneer je een uitgebreide gastenlijst hebt, is het schrijven en dichtplakken van de enveloppen een hele klus. Maak het jezelf niet moeilijker dan nodig is en bestel direct sluitzegels mee om de enveloppen te sluiten en adresstickers om veel schrijfwerk te voorkomen.


Als aanvulling op de trouwkaart - De leukste bedankjes

Een huwelijksdag wordt nog mooier wanneer de mensen die je liefhebt deze dag met je meebeleven. Ze maken tijd vrij in hun agenda, shoppen misschien wel een nieuwe outfit en gaan naar de kapper. En als kers op de taart nemen ze ook nog eens een leuk cadeau voor jullie mee. Deze gasten verdienen zeker een bedankje. Er zijn diverse soorten bedankjes met een persoonlijke touch, van fotokaarten tot aan gepersonaliseerde kaarsen. Je gasten zullen het zeker waarderen.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies