Bruiloft uitnodiging

Neem een kijkje in onze verschillende trouwcollecties en kies zo je trouwthema. Ga voor een huisstijl: van uitnodiging tot bedankkaart. Laat je verleiden...

Klassiek Filters verwijderen 

305 artikelen gevonden

Margot Margot
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Koperfolie

vanaf € 2,54

Edward Edward
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Koperfolie

vanaf € 1,89

Nerea Nerea
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Goudfolie

vanaf € 1,94

Is klassiek helemaal jouw stijl? Dan word je blij van onze uitgebreide collectie klassieke trouwkaarten. De trouwkaarten zijn met veel liefde en oog voor detail ontworpen door onze designers. Ga bijvoorbeeld voor een minimalistisch ontwerp met goudfolie of kies voor een trouwkaart met een satijnen lintje er omheen. Sommige ontwerpen kan je voorzien van je favoriete foto van jou en je aanstaande. Alle klassieke trouwkaarten worden gedrukt op hoogwaardig soft touch papier van 350 g/m² voor een luxe uitstraling.


Klassieke trouwkaart

De klassieke trouwkaart heeft een ingetogen elegantie. Deze stijl is zeer populair vanwege de mooie typografie, het ingetogen kleurgebruik en het toevoegen van luxe materialen wat net dat beetje extra geeft. Zo worden de trouwkaarten gedrukt op een luxe papiersoort en kan je kiezen voor ontwerpen voorzien van echt folie of een zacht lintje of speels labeltje. Zo maak je jouw trouwkaart helemaal eigen. Laat je direct inspireren en neem een kijkje bij de collectie. Zodra je de perfecte trouwkaart hebt gevonden, pas je deze eenvoudig aan in de online editor. Voeg jullie namen toe, de trouwdatum en eventueel zelfs een prachtige foto. Wij zorgen ervoor dat jij jouw ideale trouwkaarten kunt versturen.


Trouwkaart voor traditionele bruiloft

Door een trouwkaart te sturen in jullie favoriete stijl, weten de gasten al een beetje wat ze kunnen verwachten van jullie bruiloft. De klassieke trouwkaart past schitterend bij een traditionele bruiloft. Word jij weggegeven door je vader? Trouwen jullie in de kerk of op een (hopelijk) zonovergoten gazon? Wil jij bruidsmeisjes en bruidsjonkers die met rozenblaadjes strooien terwijl er romantische muziek gespeeld wordt? Dan is de klassieke trouwkaart wat voor jou! De kwaliteit van de materialen spreekt voor zich en door het minimalistische ontwerp springt het lettertype extra in het oog. Wat dacht je van een klassieke trouwkaart met goud- of zilverfolie?


Trouwkaarten met goudfolie

De kaarten voorzien van goudfolie hebben een zeer elegante uitstraling. Het goudfolie springt er namelijk uit en zorgt voor een bijzondere lichtspeling op het papier. Deze uitnodigingen zijn eenvoudig en stijlvol en aan beide kanten te personaliseren. Of je nu op zoek bent naar een staand formaat of een liggende trouwkaart, met kalkomslag of direct gedrukt op dik papier: Cotton Bird heeft de trouwkaart van jouw dromen.


Bijpassende enveloppen trouwkaarten

Bij een klassieke trouwkaart hoort een smaakvolle envelop. Dit is namelijk het eerste wat jouw genodigden zien zodra de uitnodiging in de brievenbus valt. Bij Cotton Bird bestel je eenvoudig enveloppen in dezelfde stijl als jouw trouwkaart. Ook adresetiketten, lintjes, tafelkaartjes, labeltjes, RSVP-postkaarten en meer shop je gemakkelijk en snel in onze webshop. Doordat alles in dezelfde stijl te bestellen is het voor je gasten direct duidelijk dat het om jullie bruiloft gaat. Trouwkaarten verstuur je over het algemeen 6 tot 8 weken voor de bruiloft. Voor deze tijd valt het aan te raden om een Save the Date te sturen. Zeker als je in een drukke periode wilt trouwen, zoals in de zomervakantie. Dit is nog niet de officiële uitnodiging, maar jouw gasten weten wel alvast welke dag ze vrij moeten houden voor jouw bruiloft.


Welke tekst op trouwkaart

Nadat je jouw perfecte trouwkaart hebt uitgezocht, is het tijd om na te denken over de tekst. Wat staat er allemaal op een trouwkaart? Uiteraard komen jullie namen op de trouwkaart te staan. Ook de datum van het huwelijk, met jaartal, zet je op de trouwkaart. Vervolgens voeg je informatie toe over de locatie en tijd waarop de ceremonie gehouden wordt. Informatie over de receptie/het feest voeg je apart toe. Het kan zijn dat jij ervoor kiest om de receptie en het feest los van elkaar te geven. In dit geval noem je van beide gelegenheden een begintijd noemt en eventueel een eindtijd. Wil jij een thema voor je bruiloft? Geef dan op de kaart aan dat er een dresscode is. Vermeld ook de contactgegevens van de ceremoniemeester of van het bruidspaar als jullie alles zelf regelen.


Gratis proefpakket

Een trouwkaart van Cotton Bird valt met niets te vergelijken. Wij werken met speciale afwerkingen en unieke formaten, zodat jij een écht bijzondere trouwkaart krijgt. Om een idee te krijgen van onze hoogwaardige kwaliteit verrassen wij je graag met een gratis proefpakket. Dit complete pakket bevat staaltjes die een duidelijk beeld geven van het type papier, de fijnheid van de afwerking en het oog voor detail waarmee onze ontwerpers voor je aan de slag gaan. Hou er rekening mee dat het tot maximaal 7 werkdagen kan duren voordat je het pakketje thuis ontvangt omdat deze met de post bezorgd wordt.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies