Uitnodiging kinderverjaardag

Organiseer je een kinderfeestje voor je kind? Nodig al zijn vriendjes uit met onze verjaardagsuitnodigingen. Kies uit vrolijke, hippe en eigenzinnige designs voor een toffe verjaardag thema!

3 - 5 jaar Filters verwijderen 

51 artikelen gevonden

Joy Joy
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Joy

vanaf € 1,35

Candy Candy
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Goudfolie

vanaf € 1,80

Het leven bestaat uit verschillende mijlpalen en als je kinderen krijgt, komen daar nog een flink aantal mijlpalen bij. De eerste hapjes, de eerste woordjes en stapjes, en voor de eerste keer naar de basisschool. De meeste kinderen gaan op 4-jarige leeftijd naar de basisschool. Dat betekent dat de vierde verjaardag er een met een lach en een traan is. Je ziet je kind met de dag groeien en wijzer worden en dus is het geweldig om ze naar school te zien gaan. Toch zal je ook met weemoed terugdenken aan de tijd waarin je kind de hele dag om je heen was. De vierde verjaardag van je kind wil je natuurlijk groots vieren, met je dierbare familie, vrienden en kennissen. Het is ook een mooi moment om een eerste kinderfeestje voor je kind te organiseren. Stuur de leukste uitnodigingen naar alle mensen die je graag op het feestje ter ere van de vierde verjaardag van je kind zou willen zien.


Een kinderfeestje voor een 4-jarige organiseren

Ga je een feestje voor je bijna 4-jarige kind organiseren? Dan zijn er een aantal dingen waar je aan wil denken. Hoe groots en waar ga je het vieren? Kijk ook naar de ruimte die je hebt, het budget dat je ervoor uittrekt en de hoeveelheid werk die je ervan wil hebben. Veel mensen kiezen ervoor het kinderfeest elders te vieren. Denk aan een leuke indoor speeltuin of bowlen. Hierdoor heb je geen gedoe thuis, maar er zit ook een prijskaartje aan. Bovendien zijn er tal van leuke activiteiten te bedenken die je thuis doet en de kleine gastjes vermaakt en bezighoudt. Bezoek met de kinderen de speeltuinen in de buurt, verstop de cadeautjes in huis of ga samen cupcakes vieren. Voor vele kinderen is het op deze leeftijd het eerste kinderfeestje en dat is vaak al spannend genoeg. Kleine kinderen zijn heel wispelturig. Nu kan het zijn dat je een heel plan voor het kinderfeestje hebt uitgestippeld en dat het op de dag zelf toch heel anders loopt. Reageer daar flexibel op en hou eventueel een plan B achter de hand.


Hoeveel kinderen nodig je uit?

Het is aan jou hoeveel kinderen je kind mag uitnodigen. Zeker wanneer kinderen al naar school gaan, is dit een dingetje. Nodig je de hele klas uit, dan verwacht je ook dat jouw kind bij al die kinderen wordt uitgenodigd. Daarnaast wordt het bij een feestje thuis een drukte van jewelste, en bij een feestje op een locatie een dure kwestie. Vaak kiezen ouders ervoor om per levensjaar van het kind een vriendje of vriendinnetje uit te nodigen.


Activiteiten voor een kinderfeestje

We hebben net al enkele voorbeelden van activiteiten genoemd. Maak het niet te ingewikkeld. Een speurtocht is heel leuk en prikkelt de fantasie van kinderen, of ga naar het bos. Maar je laat ze net zo leuk vrijspelen, daar vermaken ze zich rustig een lange tijd mee. Laat het feestje ook niet te lang duren, op deze leeftijd is 2 tot 2,5 uur meer dan voldoende voor een geslaagde middag.


Een kinderfeest voor familie of vrienden

Met een klein en select gezelschap is het prima om het thuis te vieren. Wellicht vind je het prettiger om thuis de rommel niet te hebben of willen jullie een grote groep gasten uitnodigen. Dan is het huren van een zaaltje een prettigere keuze. Zeker bij jonge kinderen is het het best om de verjaardag in de ochtend of middag te vieren. Op die manier weet je zeker dat je kind nog niet moe is van alle spanning en het humeur zo zonnig mogelijk blijft. Het is ook voor een kinderverjaardag met volwassenen als gasten erg leuk om met een thema te werken. Denk aan een bepaalde kleur of dingen als piraten, unicorns of het favoriete tekenfilmfiguur van je kind.


Uitnodigingen versturen

Je bent eruit over wat jullie gaan doen en wanneer jullie het kinderfeestje vieren. Dan is het de hoogste tijd de uitnodigingen te gaan schrijven. Zet er zeker op wie zijn verjaardag viert, op welke dag en tijd en waar de kinderen worden verwacht. Daarnaast kun je cadeautips geven en vermelden of er dingen zijn waar ze rekening mee moeten houden, zoals het dragen van kleding die vuil mag worden. Breng je de kinderen thuis? Dan zet je dit er ook op. Vergeet je niet je telefoonnummer te vermelden? Dan kunnen de ouders je bereiken wanneer het kind niet op het feest komen kan.


Uitnodigingen met een persoonlijke touch

Je verstuurt de allerleukste uitnodigingen van om de kleine gasten al enthousiast te krijgen voor het feest. Het allerleukst zijn de uitnodigingen van Cotton Bird met een persoonlijke touch, zoals een foto en de naam van de jarige op de voorzijde.

Fijne verjaardag!

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies