trouwkaarten M53-004

Canopy

 M53-004
 
trouwkaarten M54-004

Rosewood

 M54-004
 
trouwkaarten M52-008

Herbarium

 M52-008
 
trouwkaarten M53-001

Antica

 M53-001
 
trouwkaarten M35-010

Leonard

 M35-010
 
trouwkaarten M47-021

Opio

 M47-021
 
trouwkaarten M52-009

Herbarium II

 M52-009
 
trouwkaarten M53-003

Magnolia

 M53-003
 
trouwkaarten M54-002

Cinder Rose

 M54-002
 

Vintage Collectie

Als je van een retro bruiloft droomt, dan heb je vintage geïnspireerde trouwkaarten nodig. Ze zijn de ideale manier om jouw gasten al voor de dag van de ceremonie in de sfeer te brengen. Naast de uitnodiging kun je deze heerlijk gedateerde elementen natuurlijk toepassen op al het drukwerk dat aan jouw bruiloft is gewijd, zonder natuurlijk te vergeten om dit altijd zeer modieuze thema op jouw outfits, jouw tafeldecoratie of de animaties die de dag zullen accentueren, te weerspiegelen.

Om de retro touch te krijgen die het publiek een onvergetelijke herinnering zal nalaten, niets is ingewikkeld: begin met het selecteren van een vintage huwelijksuitnodiging uit onze collecties en selecteer vervolgens de elementen die deze zullen verfraaien, zodat jouw kaart je absoluut unieke bruiloft zal weerspiegelen. Van de keuze van getextureerd papier tot de verpakking die jouw zwart-wit foto's omringt, laat je je door inspiratie leiden tot het moment dat jullie het jawoord geven!

Meer lezen Minder lezen

Welk model te kiezen?

Hoe vind je de juiste vintage huwelijksuitnodiging? Blader eerst door onze retro wedding stationary collectie en let op de verschillende details van elk model: Canson papier of textuur karton, met of zonder etiket, aanwezigheid van een optioneel koord of lint. Controleer of een assemblage nodig is en bestudeer dan de voorgestelde kleurtonen en patronen. Kiest je voor een aquarel als achtergrond om vintage te associëren met een vleugje romantiek, of speel je liever op de nostalgische snaar met fotomontages die doen denken aan de opnames uit jouw jeugd?

Na deze eerste selectie kun je zien hoe jouw uitnodigingstekst, de praktische informatie met betrekking tot de bruiloft en natuurlijk jouw foto of initialen in de lay-out passen die door onze ontwerpers is ontwikkeld. Vergeet aan het einde van de reis niet het kleine detail dat het verschil zal maken, van de versierde binnenkant envelop tot het lintje dat gebruikt wordt om jouw twee voornamen op te hangen.

Huwelijksaankondiging met combinatie van vintage et romantiek

De kaart spelen van een vintage huwelijksuitnodiging is geschikt voor kleine romantische originaliteiten. In plaats van te kiezen voor het traditionele matte papier, kies je bijvoorbeeld voor een model van kraft kleurig papier, een vrije achtergrond met foto of een bohemien decoratie. Kijk terug naar de 19e eeuw en kijk terug naar de romantici van die tijd voor leuke ideeën voor de versiering van jouw outfits of jouw bruiloftszaal. Vlinderdas, fluweel, zakhorloge en Baudelaireiaanse gedichten geven een heel bijzondere toon aan jouw bruiloft: kondig het evenement aan met een uitnodiging met een passende foto, pasteltinten en aquarel patronen.

% Korting

Onze aanbiedingen

______
aanbieding geldig tot en met 25.08.2019 MIDDERNACHT op alle trouwkaarten en trouwcollecties.
VOEG DE KORTINGSCODE TOE aan uw winkelmandje.

Exclusief opties, accessoires, druk- en verzendkosten.

Sluiten

Speciale kortingsactie t/m 25.08.2019 _________ -20% op onze gehele Trouwcollectie KORTINGSCODE HAPPYWED

Naar boven