Geboortekaartjes meisje

Om de komst van je kindje op de mooiste manier aan te kondigen, is een uniek geïllustreerd geboortekaartje dé manier om dit te doen!
Er is niks te veel voor het mooiste evenement uit een mensenleven.

Meisje Filters verwijderen 

180 artikelen gevonden

Yves Yves
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Koperfolie

vanaf € 1,00

Olympia Olympia
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Rosa cadaqués

vanaf € 0,80

Verwacht je een kleine meid? Van harte gefeliciteerd. Met een prachtig geïllustreerd geboortekaartje laat je vrienden, familie en kennissen weten hoe de naam van je dochter luidt en wanneer ze is geboren. Het ideale geboortekaartje is zeer persoonlijk. Je kiest voor een ontwerp, de kleuren en een tekst waarmee je je kleintje welkom heet in je gezin en op de wereld. Je zou een paar extra kaarten kunnen bestellen, zodat je er bijvoorbeeld eentje neer kunt zetten in het kamertje van je dochter en dat je er een in je zwangerschaps- of geboorteboek kunt inplakken. Onze ontwerpers hebben de mooiste designs gemaakt om uit te kiezen.


Geboortekaartjes voor dochter

Voor je kleine meid zijn er veel lieflijke geboortekaartjes om uit te kiezen. Kies je voor een liggende of staande kaart, een dubbele geboortekaart of een geboortekaartje op een pagina? Ga je voor eventuele extra's zoals een inlegger met foto's? De keuze is aan jou! Veel van de designs zijn kleurrijk en vrolijk, zoals een geboortekaartje met bloemen in zomerse kleuren. De contrasterende speling van kleuren en het hoogwaardige papier zorgen ervoor dat de ontvangers echt een speciaal geboortekaartje in handen krijgen. Met een bijpassende envelop met mooie sluitzegel zorg je ervoor dat er een waar cadeautje op de deurmat valt.


Geboortekaartje met foliedruk

Foliedruk geeft het geboortekaartje van je kleine meid diepgang en een extra luxe uitstraling. Zo hebben sommige geboortekaartjes een ontwerp met daarop de naam en geboortedatum in dikgedrukte goudfolie en is bij weer andere kaartjes de hele opdruk uitgevoerd in goudfolie. Zo krijgen minimalistische geboortekaartjes een indrukwekkende look. De kaartjes van Cotton Bird hebben allemaal een uniek ontwerp, zodat je deze bijzondere en grote gebeurtenis in je leven op een grootse manier kunt aankondigen. Het kaartje is een ode aan je pasgeboren baby en weerspiegelt je stijl, gevoelens en wensen.


Geboortekaartjes met foto

Met een eigen foto maak je het geboortekaartje nog persoonlijker. Familie en vrienden krijgen direct een eerste kennismaking met je dochter. Heeft ze de ogen van haar vader of juist de mond van haar moeder? Ga voor een dubbele geboortekaart met een vensterraam, zodat de ontvanger bij het openvouwen een loszittend kaartje ontdekt met een mooie foto of een persoonlijk bericht. Ook zijn er geboortekaartjes waarbij je jouw favoriete foto op de voorkant of aan de binnenzijde laat drukken. Heb je zo veel mooie foto's van je kleintje dat je geen favoriet kunt kiezen? De kaartjes met fotostrip bieden ruimte voor meerdere foto's. Dat maakt het net wat makkelijker! De losse fotostrip staat daarbij erg leuk op de schoorsteenmantel of kan met een magneet aan de koelkast hangen.


Originele geboortekaartjes

Of je nu op zoek bent naar een geboortekaartje met dieren, een klassiek geboortekaartje, een romantisch geboortekaartje of een minimalistisch geboortekaartje voor meisjes, bij Cotton Bird vind je zeker een kaartje dat bij je smaak past. Je hebt de keuze uit heel veel unieke en originele designs en al onze geboortekaartjes worden gedrukt op hoogwaardig papier. Zo heb je echt iets speciaals in handen en verwelkom je jouw dochter op een mooie manier in deze wereld. Om kennis te maken met onze designs en kwaliteit, kan je gratis een proefpakket aanvragen. Je ontvangt dan een selectie van geboortekaartjes in plaats van een enkel kaartje waar jij je oog op hebt laten vallen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de kwaliteit die wij bieden, de fijnheid van de afwerking en het oog voor detail van onze ontwerpers.


Wie krijgt er een geboortekaartje?

Tijdens je zwangerschap kun je al bedenken wie er allemaal een kaartje krijgt na de geboorte van je baby. Begin op tijd met het verzamelen van adressen en het uitzoeken van een mooi geboortekaartje voor je meisje, zodat je na de bevalling kunt genieten van je gezin. Of je nu van plan bent om heel veel mensen een kaartje te sturen of maar een paar, het is altijd handig om goed voorbereid te zijn. Stuur zeker je ouders, grootouders, broers en zussen, ooms en tantes en neven en nichten een kaartje als je warme banden hebt met je familie. Ook vrienden, vriendinnen en de ouders van je beste vrienden maak je zeker blij met een geboortekaartje wanneer je dochter is geboren. Tijdens de zwangerschap krijg je vaak veel felicitatiekaarten. Het is leuk om zeker deze mensen een geboortekaartje terug te sturen. Eventueel kan je ook jouw buren, collega's, meiden die je hebt ontmoet op zwangerschapsgym en/of de kraamhulp een kaartje sturen. Bovendien zou je instanties die je hebben geholpen tijdens je zwangerschap, zoals de verloskundigepraktijk en/of de huisarts blij kunnen maken met een geboortekaartje. Heb jij je al ingeschreven bij het kinderdagverblijf? Dan kan je ervoor kiezen om ze een kaartje te sturen voor een eerste kennismaking met je ukkie.


Wanneer geboortekaartjes versturen?

Veel vrouwen zoeken al voordat ze met verlof gaan een mooi geboortekaartje uit. Wanneer je dit doet, is helemaal aan jezelf, maar hou wel rekening met een verzendtijd van maximaal 7 werkdagen als je een proefpakket aan wilt vragen. Het drukken van je geboortekaartje en de verzending naar jouw huis duurt ongeveer 1 tot 1,5 week. Door de enveloppen al tijdens je verlof te adresseren kan je de kaartjes direct versturen als je ze binnen hebt. Veel mensen zien de ontvangst van een geboortekaartje als een uitnodiging om op kraambezoek te komen. Ontvang jij mensen het liefst op afspraak of ben je van plan om een kraamfeest te organiseren? Zet dit dan in het kaartje of op een apart papiertje dat je toevoegt, zodat er geen onverwachte gasten op de stoep staan terwijl jij nog aan het bijkomen en genieten bent.

/cookies