Kies jouw trouwthema

NEW Cotton Bird x Herbarium

Wanneer de trendy botanische designs van Herbarium het hoogkwalitatieve drukwerk van Cotton bird inspireert, ontstaat er zo een romantische trouwkaart, als een fleurige ode aan de liefde.

Jullie namen en trouwdatum in minimalistische opmaak, vormen een mooi contrast met de initialen in bloemenmotief, en smelt het geheel samen tot een poëtische Love Letter als aankondiging van jullie grote dag.

Ontdek meer voor je trouwkaart

Bruiloft decoratie

Bruiloft tafel

Trouwbedankjes

Bedankkaarten

Een mooie bruiloft begint met een bijzondere trouwuitnodiging!

Ontdek onze collectie huwelijksaankondigingen en haal er inspiratie uit om een kaart te creëren die je toekomstige gasten zal verrassen.
Onze huwelijk collecties bieden een grote verscheidenheid aan papiersoorten, stijlen en elementen die nodig zijn om je ceremonie te organiseren, van de Save the Date tot aan de bedankkaarten. Met onze collecties zijn allerlei fantasieën mogelijk: je kunt elk detail naar wens aanpassen, tot aan de binnenkant van de aankondigingsenvelop. Laat je leiden en ontdek de verscheidenheid aan papiersoorten, de harmonie tussen kleuren en patronen en de vele mogelijkheden op het gebied van grafisch ontwerp, lettertype of kalligrafie.

Lire plus

Hoe kies je jouw huwelijkskaart.

Op onze pagina's vind jevele ideeën voor huwelijksuitnodigingen. Om te kiezen, laat je leiden door jouw inspiratie: kies het model dat je het meest aanspreekt en pas het aan met onze online tool.
Je kunt de kleuren of patronen manipuleren tot je de configuratie vindt die bij je past. Het kiezen van je uitnodiging houdt ook in dat je de lay-out en de tekst bepaalt die je naar jouw familie en vrienden stuurt. Experimenteer en visualiseer live de weergave van de verschillende wijzigingen.
Een uitnodiging vinden betekent ook dat je moet nadenken over de kleuren, tonen en patronen van jullie trouwthema voor de ceremonie, het diner, het feest en de rest van jullie stationary zoals de bedankkaart.

Voor elk bruiloft thema een unieke trouwkaart

De trouwkaart is in zekere zin het eerste contact tussen jou en je gasten voor de D-day. Onze uitgebreide collectie is ontworpen om je trouwthema overal terug te laten komen: van de uitnodiging, de tafeldecoratie tot aan de bedankjes. Op onze website vind je trouwkaarten aangepast aan alle stijlen, culturen en origine. Een klassieke kaart of een originele uitnodiging, de keuze is aan jou.

Voor een bruiloft op het platteland kunt je bijvoorbeeld kiezen voor een natuurrijke uitnodiging. In de stad kunt je de voorkeur geven aan een chique decor of vintage tinten. Sober, oriëntaals, gekleed in wit, feestelijk of humoristisch: ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw uitnodiging voldoet aan het thema dat je voor jullie bruiloft wenst.
Sommige mensen dromen van haute couture en grote pracht en praal: een elegante uitnodiging op een kaart van Bristol, geaccentueerd door een discrete rand, is in dit geval een aanrader. Anderen willen de kaart van de gezelligheid en eenvoud kiezen zonder al te veel formaliteiten: in dit geval zal een eenvoudige uitnodiging, verlevendigd door een paar originele details, pop- of offbeat, zich perfect aanpassen. Afhankelijk van uw wensen, kiest u een kant-en-klare uitnodiging waarop u alleen uw tekst hoeft te schrijven, eventueel aan de hand van onze suggesties. Als dat zo is, ontspan lekker en pas de tekst zo veel aan als u wilt.

Een trouwkaart die bij je past

Onze gratis online tool biedt de mogelijkheid om jouw huwelijksuitnodiging tot in de kleinste details te personaliseren. Van de kleur van het schrift tot de kleur van het papier of de oriëntatie van de letters, u kunt op een eenvoudige manier de uitnodiging ontwerpen die bij u en uw toekomstige bruiloft past.

 

/privacyverklaring