De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Doosje bruidssuikers

Aan het eind van de bruiloft vertrekken de gasten met bruidssuikers die je zorgvuldig hebt uitgekozen. Bijvoorbeeld het klassieke amandel of chocolade, je kunt ze naar wens schikken in een klein bruidssuikerdoosje. Deze bruidssuikers, met originele kleuren, zijn een leuke verrassing voor degene die het doosje opent. Je kunt kiezen voor één bepaald soort of voor een gevarieerd assortiment.

Meer lezen Minder lezen

Een doosje met de juiste maat

In plaats van lang zoeken naar de ideale bruidssuikerdoos, bieden we je een model met de ideale afmetingen. Je vult dit kleine doosje met bruidssuikers en sluit hem eenvoudig. Dankzij deze mooie keur aan huwelijkslekkernijen is het puur genieten voor jullie gasten.

U gebruikt een lint of een baker twine om het doosje te sluiten.
Om te zorgen dat jullie snoepjes er niet uit vallen kun je jullie doosje omwikkelen met een verfijnd lint. Deze keuze is perfect om hem zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. De baker twine gaat goed samen met een authentiek cadeau. Als je kiest voor klassieke bruidssuikers met amandel, dan is dit de perfecte toevoeging. De baker twine kan naturel zijn of met twee soorten draden voor een bijzondere cadeaubox.

Een gepersonaliseerd etiket

Dankzij de gaatjes kan jullie etiket vastgemaakt worden aan jullie doosje bruidssuikers. Met jullie initialen en de huwelijksdatum kun je het perfecte cadeau samenstellen. Je kunt besluiten om een bedankje toe te voegen zodat elke gast vertrekt met een geweldige souvenir. Dit etiket is van belang zodat elke aanwezige gast de heerlijke bruidssuikers in verband brengt met het gelukkige bruidspaar dat deze dag met hen wilde delen.

Andere gastencadeaus om te ontdekken:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven