Verjaardagsuitnodiging 6 jaar en ouder

Ontdek onze originele verjaardagsdesigns, ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar.

57 artikelen gevonden

Is jouw kind bijna jarig? En is je zoontje of dochter van plan om een kinderfeestje te geven voor alle vriendjes en vriendinnetjes? Dan heb jij leuke en originele uitnodigingen nodig! Begin op tijd met het uitzoeken en verzenden van de mooiste uitnodigingen, zodat de andere kinderen nog geen andere plannen hebben. De vriendjes en vriendinnetjes van je kindje maken het feest natuurlijk compleet. Zodra de uitnodigingen de deur uit zijn, kan de voorpret echt beginnen! Bij Cotton Bird kies je uit schitterende ontwerpen en maak je gemakkelijk en snel jouw eigen uitnodigingen voor kinderen. Pas eenvoudig de tekst naar wens aan, kies je favoriete lettertype en kleuren en voeg eventueel een eigen foto toe.


Gepersonaliseerde uitnodigingskaarten kinderfeestje

Jouw zoon of dochter vindt het fantastisch om zichzelf te zien op de uitnodiging. We hebben verschillende collecties gemaakt voor bijvoorbeeld een verjaardag van kindjes die 1 of 2 jaar worden, voor kinderfeestjes van kids tussen de 3 tot 5 jaar en voor verjaardagsfeestjes van kinderen die 6 jaar of ouder worden. Er zijn uitnodigingen in allerlei verschillende stijlen, van een stoere piraten-uitnodiging tot een uitnodiging met een Mexicaans thema. Personaliseer het originele en exclusieve design met de naam van jouw kind, de gevierde leeftijd, de datum, plaats en tijd van het feestje. Er is ook een extra ruimte waar jij jouw eigen uitnodigingstekst toe kunt voegen. Daarnaast zijn veel uitnodigingen te personaliseren met een foto.


Uitnodiging bestellen

Maak een account aan bij Cotton Bird zodat je gemakkelijk jouw uitnodigingen kunt personaliseren en jouw bestelling kunt plaatsen. Wij maken gebruik van hoogwaardig papier, wat een luxe uitstraling heeft en zijn vorm goed behoudt. Niet alleen bestel je jouw uitnodigingen voor het kinderfeestje van jouw kleintje gemakkelijk bij Cotton Bird, maar ook enveloppen, stickers en andere verjaardagsartikelen in dezelfde stijl. Bestel bijvoorbeeld direct papieren bekertjes, slingers en snoephoorntjes in eenzelfde design als de uitnodigingen.


Wat zet je op de uitnodiging

De kaarten van Cotton Bird zijn volledig te personaliseren. Ga jij voor een kaartje met een mooie opdruk of voor een gepersonaliseerde uitnodiging met foto? Welke uitvoering je ook kiest, de tekst geef je zelf op. Wat jij op de uitnodiging vermeldt is onder andere afhankelijk van het soort feestje. Toch zijn er een paar punten die altijd handig zijn om te vermelden. Waarom is er een feestje? Voor wie is het kinderfeestje? En wanneer en op welke tijd is het feest? Daarnaast valt het aan te raden om ten minste je contactgegevens te vermelden en de haal- en breng afspraken te vermelden.


Sluitzegels en enveloppen

Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun uitnodigingen bij Cotton Bird te bestellen vanwege de hoogwaardige kwaliteit, de schitterende designs en de bijpassende producten. Als jij een feestelijke uitnodiging hebt gevonden die helemaal aansluit bij jouw wensen, kun je namelijk direct bijpassende enveloppen en sluitzegels bestellen. Hiermee wordt het setje nog specialer en feestelijker. Kies bijvoorbeeld voor een mooie ronde sluitzegel met een vrolijke tekst in precies dezelfde stijl als de uitnodiging. Wij zorgen ervoor dat jij jouw bestelling binnen een paar werkdagen in huis hebt. Vanaf een orderwaarde van €60,- bezorgen we jouw bestelling zelfs helemaal gratis!


Wanneer uitnodiging kinderfeestje versturen?

Het valt aan te raden om ouders een aantal weken van tevoren te informeren over het kinderfeestje dat jij van plan bent om te geven. Over het algemeen verstuur je de uitnodigingen tussen de 4 tot 2 weken voor het kinderfeestje. Als je van plan bent om een locatie te reserveren voor het feestje ben je er het liefst lekker vroeg bij, omdat het handig is om vooraf te weten met hoeveel kindjes je rekening moet houden.


Hoeveel kindjes op kinderfeestje?

Hoeveel vriendjes en vriendinnetjes jouw kind uit mag nodigen, hangt een beetje af van hoeveel andere kinderen er kunnen of mogen komen. Speelt jouw kindje met iedereen in de klas of wil je niemand buitensluiten? Dan nodig je de hele klas uit. Laat je neefjes en nichtjes ook komen op het kinderfeestje? En hoe zit het met sportvriendjes? Je kunt ook je kind zelf laten kiezen en bijvoorbeeld afspreken dat er net zoveel kinderen mogen komen als hoe oud hij of zij wordt, eventueel + 1 of +2.

/cookies