Trouwkaarten

Neem een kijkje in onze verschillende trouwcollecties en kies zo je trouwthema. Ga voor een huisstijl: van uitnodiging tot bedankkaart. Laat je verleiden...

387 artikelen gevonden

Stijlvolle trouwuitnodigingen

Het trouwthema staat vast, sfeerbeelden fonkelen in je hoofd, alles begint met het ontwerpen van een bijzondere trouwkaart die de sfeer van jullie aankomende grote dag meegeeft. Droom weg van een huwelijk in een nostalgische vintage look of laat je verleiden door een kleurrijke en  weelderig bohemian feest. Hebben jullie een landelijke feestlocatie dan is een romantische rustieke stijl vast iets voor jullie. Eenvoud straalt in een moderne bruiloft met een minimalistische huisstijl, waar vaak de kleur zwart-wit in de kijker staat. Ons designteam heeft voor elk thema een hele collectie trouwuitnodigingen ontworpen, een ideale inspiratiebron voor het vormgeven van de mooiste dag uit jullie leven.

Lire plus

Hoog kwaliteitspapier op unieke kaartformaten

Een trouwuitnodiging heeft natuurlijk ook de praktische rol om de gasten goed te informeren.
Naargelang de volume tekst en de wens al dan niet foto’s te gebruiken op de trouwkaart, is de keuze van de kaartformaat belangrijk.
Een pocketfold geeft meteen een ‘all in’ functie dankzij het inbegrepen inlegkaartje. Een extra linje, kalk of droogbloemen geven de kaarten een extra elegante dimensie.
Met een glanzende goudfolie of blinkende koperfolie krijgt ook een een simpele trouwkaart een luxueuze uitstraling.

Trouwkaarten ontwerpen

Elk jaar ontwerpen de designers van cotton bird nieuwe collecties trendy trouwkaarten!
Eens jullie keuze gemaakt, kan je aan de slag met het personaliseren van je trouwuitnodiging. Via het online bewerkingstool voeg je de gewenste tekst en eventuele foto’s toe.
Daarna worden de kaarten in handen genomen door een gepassioneerd productieteam waar met veel zorg jullie kaarten worden gedrukt en verzonden.

 

/privacyverklaring