Apothekerskaars

Mooie geurkaarsen die in elke kamer voor een heerlijke sfeer zorgen. Ontworpen met een boodschap vanuit het hart of je favoriete foto, deze geurkaarsen zijn een ideaal cadeau voor een stijlvol interieur.

23 artikelen gevonden

Juf
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw
Juf

€ 16,90

'Ik zal een kaarsje voor je branden', het is een uitspraak die mensen doen wanneer ze aan je denken en je kracht en moed mee willen geven. Een kaarsje branden doe je ook wel in de kerk en het wordt daar vooral gedaan om een brug tussen hemel en aarde te slaan en de doden te herdenken. Naast alle symboliek van kaarsen en de kracht, moed en hoop die we eruit putten, branden mensen kaarsen voor de gezelligheid en ambiance die hiermee creëert. Kies je voor stijlvolle kaarsen in glas met een tekst, dan kies je voor kaarsen die ook mooi zijn wanneer ze niet branden!

 

Kaarsen als basis voor een sfeervolle inrichting

 

Kaarsen zijn voor veel mensen een belangrijke toevoeging aan het interieur. Het betoverende flikkerende vlammetje geeft zoveel meer gezelligheid tijdens de donkere dagen. En wat te denken van de warmte die je extra krijgt bij het branden van meerdere kaarsen tegelijk? Het is niet zonder reden dat mensen graag een kaarsje, of twee, aansteken wanneer er gezelligheid en sfeer gecreëerd moet worden.

 

Een stijlvolle kaars in glas

 

Omdat een kaars ook sfeervol is zonder dat het brandt, kies je voor kaarsen die qua uitstraling passen bij je inrichting en persoonlijke smaak. Zo zijn er prachtige stompkaarsen in verschillende formaten die je mooi met elkaar combineert, bijvoorbeeld op een dienblad. Of kies voor een aantal waxinelichtjes bij elkaar op een bord, of in een mooi windlicht. Voor veelzijdige kaarsen die passen bij iedere interieurstijl kies je voor een kaars in glas. Glas is neutraal en staat overal bij. Kijk vooral ook naar het extra mooie effect van het flikkerende kaarslicht in het glas.

 

Warmte en heerlijke geuren, tips voor het branden van kaarsen

 

Kaarsen bestaan doorgaans uit een brandstof, zoals paraffine, stearine, sojawas of bijenwas, en een lont van katoen. Stearine en paraffinekaarsen komen het meest voor. De lont brandt en de brandstof van de kaars smelt. Geurkaarsen bevatten ook nog een geurstof die zich door de warmte van de kaars door de ruimte verspreidt. Geurkaarsen zijn enorm populair en beschikbaar in eindeloos veel geuren en passen bij diverse smaken en stemmingen. Kaarsen branden gaat gepaard met stoffen die in grote hoeveelheid niet heel gunstig voor de gezondheid zijn. Kijk dan ook goed naar hoe de kaars brandt. Zit er weinig beweging in de vlam, dan is het positief. Er treedt namelijk weinig roetvorming op. Dit geldt bij een kaars die druipt. Ventileer altijd goed als je kaarsen brandt. Let ook goed op waar je de kaarsen plaatst. Brandt een kaars vooral niet in de buurt van brandbare materialen, zoals gordijnen, en op plaatsen waar je veel langsloopt. Ook een kaars op een tochtige plaats, bijvoorbeeld bij een open raam, is onveilig. Het spreekt voor zich dat je nooit kaarsen laat branden als je er niet bij bent, laat staan wanneer je niet thuis bent. Een kaars doof je beter niet door het uit te blazen. Hier komen namelijk giftige stoffen mee vrij die je vervolgens inademt. Het is beter om een kaarsendover te gebruiken.

 

Stylen met kaarsen

 

Less is more? Niet als het om kaarsen gaat! Maak er een mooi groepje kaarsen van en durf hierbij niet alleen te experimenteren met verschillende formaten kaarsen, maar ook met diverse vormen en materialen. Combineer een kaars in een glazen houder gerust met een waxinelicht, windlicht en/of een stompkaars. Kijk ook naar iets leuks om de kaars op te zetten, zoals een metalen dienblad of een spiegel voor een schitterende reflectie van het kaarslicht.

 

Kaarsen in glas met tekst als een uniek cadeau, voor jezelf of een ander

 

Zoek je nog een uniek cadeau of iets inspirerends voor jezelf? Kaarsen in glas met tekst zijn leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven. Een gepersonaliseerd cadeau stelt iedereen op prijs.

 

Laat je creativiteit gaan

 

Er is enorm veel keuze als het om gepersonaliseerde kaarsen in glas met tekst gaat bij Cotton Bird. De kaarsen in het aanbod worden met twee te personaliseren stickers geleverd die je zelf op de kaars plakt. Kies voor een mooie foto, een leuke afbeelding in combinatie met een inspirerende tekst en jij geeft het leukste cadeau denkbaar.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies