Posters kind

Geïllustreerd, met een foto of met een mooi, persoonlijk tekstje: voor elk interieur hebben we een poster die je kostbare herinneringen op een unieke manier uitlichten.

Kind Filters verwijderen 

167 artikelen gevonden

Is de baby- of kinderkamer grotendeels af? Dan is het tijd voor mooie bijpassende decoratie! Je kunt de kinderkamer op tal van manieren decoreren. Een eenvoudige manier om veel sfeer of wat extra kleur toe te voegen, is met kinderposters. De vrolijke designs en illustraties sluiten aan bij de beleefwereld van jouw kind. Daarnaast zijn veel van de kinderposters educatief. Kies bijvoorbeeld voor een poster met alle letters van het alfabet of een poster met verschillende soorten groenten erop. Hier ga je jouw zoon of dochter blij mee maken!


Gezelligheid met kinderposters

Met kinderposters maak je de kamer van je zoontje of dochtertje op een eenvoudige manier gezellig. Een poster springt een stuk minder in het zicht dan bijvoorbeeld kleurrijk behang. Hierdoor oogt de ruimte rustig, wat prettig is voor een slaapkamer. Ga voor een poster die mooi past bij het kleurthema van de kinderkamer. Heb je de wanden rustig gehouden en zijn deze wit, beige of een andere neutrale kleur? Dan is het erg leuk om voor een vrolijke poster met knallende kleuren te kiezen. Op deze manier voeg je eenvoudig kleur toe. Zorg bijvoorbeeld voor matchend beddengoed voor een stijlvol geheel. Laat je kindje zelf ook de posters bekijken om zo aan te geven welke hij of zij mooi vindt. Zo betrek je jouw kind bij de inrichting van het eigen kamertje.


Familieposters kinderkamer

Personaliseer je eigen familieposter als originele en unieke wanddecoratie. De posters zijn verkrijgbaar in meerdere formaten en staan prachtig in jouw interieur. Kies voor een poster met daarop jullie hele gezin of voor een poster met de naam en geboortedatum van je kindje. Met een elegante lijst of posterhouder van echt eikenhout maak je de familieposter helemaal af. Deze staan niet alleen schitterend op de kinderkamer, maar ook op jullie eigen slaapkamer, in de gang, bij de trap of in de woonkamer. Voor een speels effect mix je verschillende posters en formaten met elkaar.


Dierenposters voor kinderen

Is je kleintje weg van leeuwen, tijgers of andere wilde dieren? Dan maak je jouw kind zeker blij met een van de prachtig vormgegeven dierenposters. Deze posters maken niet alleen de kinderkamer af, maar zijn ook nog eens educatief. Kies voor een poster met savanne dieren, jungle dieren of dieren die je in het bos tegen kunt komen. Voor het slapengaan wijs je alle dieren even aan en benoem je de naam. Dit is een leuk onderdeel van het bedritueel. Je kindje wenst alle dieren een goede nacht toe voordat je kleintje zelf de ogen sluit.


Warme en sfeervolle kinderkamer

Met posters aan de muur kan je in een handomdraai de gewenste sfeer bereiken. Een vloerkleed in de kinderkamer is ook erg prettig. Dit is een fijne ondergrond om op te spelen of om je kindje op te verschonen op het moment dat hij of zij te groot is geworden voor de commode. In de herfst en winter geeft een vloerkleed letterlijk en figuurlijk warmte. Zorg daarnaast voor fijne verlichting. Dit is nodig om te spelen en te lezen, maar is daarnaast een belangrijke sfeermaker. Lampjes met een dimmer zijn ideaal, omdat je zo per situatie de gewenste sterkte in kunt stellen. LED-lampjes worden niet warm, dus kan je peuter de handjes er niet aan kan branden.


Kinderposters met quote

Een poster met quote is leuk voor in iedere ruimte in huis. Ook de kinderkamer fleur je op met een van deze posters. De poster wordt gedrukt op premium gestructureerd papier en heeft een luxe uitstraling. Welke boodschap wil jij je kindje meegeven? 'Never stop dreaming', 'I'm a little sleeper but a big dreamer' of 'I love you to the moon and back', onze ontwerpers hebben tal van lieve en inspirerende ontwerpen voor je gemaakt. Sommige posters bevatten alleen een quote, andere hebben naast de tekst ook een schattige illustratie.


Kinderposters cadeau doen

Ben jij op zoek naar een uniek kraamcadeautje? Of zoek je een leuk cadeau voor een kinderverjaardag? Neem dan zeker een kijkje bij onze lieve kinderposters. Kersverse ouders verras je met een gepersonaliseerde poster met de naam en het sterrenbeeld van hun kleintje. Voor oudere kindjes is het erg leuk om een poster te kopen met een vrolijke illustratie van dieren, groenten, bloemen, een schattig konijn of een hertje. Wij hebben hoogwaardige posters in de collectie voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Bestel er direct een lijst bij, zodat de poster gelijk aan de muur kan worden opgehangen.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies