Confetti hoorntje

Deze hoorntjes geef je na de ceremonie aan jullie gasten. Deel ze uit bij de uitgang van de kerk of het stadhuis en laat jullie gasten deelnemen aan het einde van de ceremonie op een feestelijke en stijlvolle manier. Dit detail maakt het uitzwaaien helemaal af en geeft jullie garantie op spectaculaire foto's!

391 artikelen gevonden

Voor een stralende intrede als man & vrouw

Na het liefdevolle jawoord tijdens een ontroerende ceremonie, staan de gasten het bruidspaar ongeduldig op te wachten om ze te verwelkomen als man & vrouw. Voorzie confettihoorntjes aan de uitgang van de kerk of het stadhuis en stap het getrouwde leven in onder een vreugdevolle bloemenregen! Een onvergetelijk happy moment om zeker ook op foto of video vast te leggen.

Lire plus

Inspiratie voor het vullen van confetti hoorntjes

Voor een duurzame en gelukkige toekomst, zeggen we ‘no-no’ aan klassieke papieren confetti. Gelukkig zijn er alternatieven genoeg voor het opvullen van confettihoorntjes. De grootste winnaar zijn bloemblaadjes, deze zorgen voor een fleurige gekleurde bloemenregen. Pas de keuze van de bloemblaadjes aan, naargelang het thema van het huwelijk. Een mengeling kleurrijke droogbloemen is ideaal bij een bohemien trouwfeest. Lavendel is niet alleen mooi, maar ook lekker geurend, perfect voor een zomerse rustieke bruiloft.

Verse rozenblaadjes is geweldig mooi voor een klassiek huwelijk waar ongerept wit in de kijker staat. In plaats van traditionele rijst, kunnen de confettihoorntjes ook opgevuld worden met gekleurde zaadjes, zodat de vogeltjes, na jullie intrede als man & vrouw, ook een feestje kunnen bouwen.

Tover een confettihoorntje om in een trouwbedankje

De trouwlocatie laat geen enkele vorm van confetti toe? No problemo! Deze confettihoorntjes zijn ook leuk als trouwbedankje voor de gasten.
Lekker te vullen met wat zoets, als bedankje voor hun aanwezigheid tijdens het huwelijk of voor een ‘hongertje’ tussen twee onderdelen van de bruiloft.

 

/privacyverklaring