Trouwbord

Een bruiloft bord heet de gasten welkom, biedt een drankje aan, en laat niemand met lege handen huiswaarts gaan!

704 artikelen gevonden

Welkomstbord voor de trouwlocatie

Handig én mooi: het gebruiken van verschillende borden op de bruiloft is de ideale manier om de gasten te begeleiden tijdens het huwelijksfeest.
Te beginnen met een bord aan de ingang van de trouwlocatie waarop in het groot ‘Welkom’ staat , gevolgd door de namen van het bruidspaar.
Bij afgelegen locaties of plaatsen waar meerdere feesten aan de gang zijn, weten de gasten meteen dat ze op het juiste trouwfeest zijn.

Stijlvolle borden voor een fantastische praktische bruiloft

Tijdens een walking dinner, receptie of avondfeest zijn meerdere borden geweldig mooi als decoratie voor de bruiloft én om een leidraad te creëren.
Biedt de gasten een drankje aan met een Cocktail bord en iets lekkers met een Candy bord. Natuurlijk kan je de tekst van de borden personaliseren en aanpassen naar eigen wens.
Net zoals de trouwuitnodigingen, menukaarten en trouwbedankjes, zijn ook deze borden voor de bruiloft verkrijgbaar in jullie thema.
Smelt weer weg van goudfolie of koperfolie en denk aan droogbloemen voor een extra elegante afwerking van de welkomstborden.

Woorden schieten te kort? Zeg het met een bord!

Voor sprekende beelden en hilarische herinneringen, niets leuker dan een hoekje met een Photobooth tijdens de bruiloft: een bord geeft de instructies aan en de gasten kunnen zich laten gaan voor de meeste gekke foto’s.
Hebben jullie ook een gastenboek voor beeldende woorden over de bruiloft? Laat de gasten er niet aan voorbij lopen, en plaats een opvallend bord bij het gastenboek.
Geen prachtig huwelijksfeest, zonder lieve leuke gasten. Om hen te bedanken voor hun aanwezigheid, kan je een bord met een dankbetuiging bij de trouwbedankjes plaatsen.

/privacyverklaring