Onzeinspiratie

Bekijk al onze foto's, afbeeldingen en inspiraties... Neem een kijkje in onze inspiration boards waarin onze trouwkaarten afgebeeld staan met andere trouwideeën,
on in de fotogalerijen van onze bruidsparen, ideaal om ideeën op te doen voor jullie bruiloft,
of loop de fotoshoots van onze partners door: de een is nog mooier dan de ander!
Laat je verleiden...

Inspiratie voor de bruiloft

De bruiloft staat voor een gebeurtenis die tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Een aanstaand bruidspaar is niet altijd doordrongen van het feit dat er voor die unieke dag zoveel thema's bestaan die kunnen worden overgenomen. Onze bruiloftstaferelen als inspiratiebron zijn dus bedoeld om mensen te helpen bij het ontdekken van originele ideeën. Je kunt er inspiratie uit halen of, als je gecharmeerd bent geraakt van een bepaald thema, ervoor kiezen om alle ideeën over te nemen.

Meer lezen Minder lezen

Klassieke of originele thema's

Het thema is essentieel voor de organisatie van de perfecte bruiloft. Een aanstaand bruidspaar kan inspiratie vinden door middel van onze bruiloftstaferelen. Bij een klassiek, minimalistisch of vintage thema ligt het accent op romantiek en eenvoud. Deze ideeën zijn geschikt om een decoratieve stijl uit te kiezen die aansluit bij jullie gevoel. Als je kiest voor zekerheid, kun je ervan op aan dat deze unieke dag perfect zal verlopen en een goed gevoel zal oproepen.

Voor een memorabele dag, kun je je ook door Scandinavische tradities laten inspireren. Een bruiloft volgens het Noord-Europese model is dan een uitstekend idee. Deze ideale decoratieve stijl en printwerk kunnen eenvoudig bij elkaar worden gekozen. Poederroze of donkerblauw kunnen de kleuren voor jullie bruiloft zijn. Water, planten en natuurlijke elementen komen samen in prachtige decoraties Voor elk van de thema's die wij aanbieden, zul je tientallen voorbeelden kunnen bekijken die je ook in hun geheel kunt overnemen.

Je kunt ook inzetten op een Haute Couture bruiloft om je de eer te gunnen een overweldigende trouwjurk te kunnen dragen. De gasten krijgen deze aanwijzing om in unieke kleding te verschijnen. Inspirerende ideeën voor een Byzantijnse bruiloft of landelijk chic bieden ook de mogelijkheid om van jullie trouwdag een sprookje te maken. De ideeën die wij hebben ontwikkeld, helpen je om alle mogelijkheden te ontdekken die jehebt voor deze onvergetelijk dag.

Ontdek de bruiloftsthema's voor een verrassend mooie huwelijksaankondiging

Voor elk thema dat wordt aangeboden door Cotton Bird, is een prachtige huwelijksaankondiging beschikbaar. De aanstaande huwelijkspartners hoeven alleen maar in de wereld te duiken die hun wordt voorgesteld, om daar alle details van te ontdekken. Kleur, typografie en decoratieve details kunnen worden bekeken. Als die aan jullie wensen voldoen, kun je ze overnemen en een inspirerende bruiloft vieren.

De papiersoort die is uitgekozen om deze huwelijksaankondiging te maken, sluit perfect aan bij het getoonde thema. Je kunt dit thema verder bekijken om te weten of je inderdaad dit bruiloftsthema wil. De omslag toont jullie voornamen en jullie initialen om aan te geven dat je de geliefden bent die binnenkort in het huwelijk zullen treden. De datum van die gelukkige dag kan ook op die aankondiging getoond worden, zodat de genodigden het meteen zien en de datum van de bijzondere dag kunnen reserveren.

Om de huwelijksaankondiging met gepaste trots te kunnen presenteren, wordt deze van een lint of een katoenen koord (baker twine) voorzien, dat bij jullie thema past. Je zult het door ons gemaakte thema kunne doorvoelen en deze ook volgen voor jullie eigen bruiloft. Elk model kent een bijkomend voordeel, dat je niet onverschillig zal laten. Je hoeft je alleen maar te laten leiden naar het model dat je het meest aanspreekt en dat jullie liefde het best vertegenwoordigt.

Om verder te bekijken: enkele huwelijksfoto's.

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven