Invulkaart bruiloft

Een perfect alternatief voor een gastenboek. Laat jullie gasten dit kaartje invullen en houd zo een mooi souvenirtje over aan jullie bruiloft. Zet een leuk doosje, mandje of vaasje klaar waar de enveloppen in gedeponeerd kunnen worden! Deze kaartjes hebben eenvoudige en grappige vragen die jullie zelf online kunnen aanpassen.

486 artikelen gevonden

Gaan jullie de liefde aan elkaar bevestigen door te trouwen? Dan leven jullie ongetwijfeld toe naar de mooiste dag van jullie leven. Uit verschillende onderzoeken is naar voren gekomen dat getrouwde mensen gemiddeld genomen langer gelukkig blijven, onder andere door de stabiliteit die het huwelijk je geeft. De bruiloft noemt men dan ook niet voor niets de mooiste dag van je leven. Jij en je partner laten al jullie gasten zien dat jullie 'ja' zeggen tegen de rest van jullie leven samen met elkaar. Daarom beleef je de bruiloft met mensen die je dierbaar zijn, een dag om nooit meer te vergeten. Wil je nog regelmatig aan de bruiloft terugdenken, met een lach en een traan? Dan zijn invulkaarten van Cotton Bird voor de bruiloft heel geschikt.


Wat zijn invulkaarten?

Ben je wel eens op de bruiloft van een ander geweest? Dan heb je daar ongetwijfeld wel een gastenboek zien liggen. In het gastenboek worden doorgaans de namen van de gasten gezet die bij jullie dag aanwezig waren. Soms zetten de gasten er nog een kleine persoonlijke boodschap bij. Echter, de kleine invulvakjes in een gemiddeld gastenboek nodigen doorgaans niet heel erg uit tot het schrijven van een persoonlijke boodschap of wens voor het bruidspaar. Ook oogt een standaard gastenboek vaak wat saai. Invulkaarten hebben in de basis hetzelfde doel als een gastenboek, maar zijn veel vrolijker vormgegeven en kunnen makkelijker worden aangepast aan de wensen van het bruidspaar. Laat je gasten enkele vragen invullen voor een persoonlijke noot.


Invulkaarten als alternatief voor een gastenboek

Wil jij niet het standaard gastenboek bij de ingang van je trouwlocatie neerleggen? Invulkaarten zijn een fantastisch alternatief voor het doorgaans saaie gastenboek. We weten zeker dat ook je gasten dit gaan waarderen. Hoe leuk is het om een aantal vragen te beantwoorden en daarmee een persoonlijke boodschap aan het bruidspaar over te dragen? Leuke kleuren en prints geven je de mogelijkheid deze invulkaarten geheel op je persoonlijke stijl en het eventuele thema van je bruiloft aan te laten sluiten.


Invulkaarten voor een mooie herinnering

Veel bruidsparen hebben het gevoel 'geleefd' te worden tijdens de bruiloft. De dag draait volledig om hun, gasten komen langs om te feliciteren en een kort praatje te maken en niet iedereen voelt zich direct als een vis in het water met de spotlight op ze gericht. Daarnaast gaat de bruiloft vaak gepaard met een flinke dosis gezonde spanning, waardoor een deel van de dag zomaar aan je voorbijgaat. Daarom zijn foto's en een video zo'n mooie herinnering. Samen kijk je later nog eens rustig terug op deze dag. Vele momenten van 'o ja, weet je nog' en 'dat heb ik gemist' passeren de revue. Maak er een traditie van om ieder jaar op je trouwdag deze herinneringen weer te verversen. Invulkaarten zijn een waardevol onderdeel van de mooie herinneringen die niet vervagen, maar blijvend zijn. Bewaar ze in een mooi kistje of doosje om ze netjes te houden.


Zelf vragen bedenken voor op invulkaarten

Het is enorm leuk om zelf vragen te bedenken voor op de invulkaarten. Deze vragen kun je in de online bewerkingstool eenvoudig zelf invullen om vervolgens de kaarten te bestellen. Denk aan tips voor een gelukkig huwelijk of hoe zien jullie ons over vijf jaar. Laat je creativiteit op de vrije loop en kijk met plezier uit naar het moment waarop je de antwoorden leest.


Invulkaarten personaliseren

Heeft jullie bruiloft een bepaald thema? Dan is het wel zo leuk als de decoratie en overige accessoires van jullie bruiloft in lijn zijn met dat thema. Invulkaarten zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar. Hierdoor pas je zonder moeite je kaarten om in te vullen aan op het trouwthema. Gebruik een mooi doosje, mandje, kistje of vaas waar je gasten de ingevulde kaarten in kunnen doen.


Op ieder moment terugkijken op een geslaagde dag

Na een lange avond waar het feestgedruis tot diep in de nacht doorgaat, is er een einde gekomen aan de mooiste dag van jullie leven. Neem later nog eens de tijd om alle invulkaarten terug te lezen. Laat je verrassen door de antwoorden die jullie gasten op de vragen hebben gegeven.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies