Invulkaart gasten

Een perfect alternatief voor een gastenboek. Laat jullie gasten dit kaartje invullen en houd zo een mooi souvenirtje over aan jullie bruiloft. Zet een leuk doosje, mandje of vaasje klaar waar de enveloppen in gedeponeerd kunnen worden! Deze kaartjes hebben eenvoudige en grappige vragen die jullie zelf online kunnen aanpassen.

387 artikelen gevonden

Invulkaarten, voor lieve berichtjes tijdens de bruiloft

Tijdens de grote (en drukke) dag van de bruiloft is het altijd leuk om invulkaarten te hebben. Het geeft de gasten de kans om een persoonlijk berichtje aan het bruidspaar na te laten en een indruk over hoe zij het huwelijksfeest beleven! Voorzie een leuk standje tijdens de receptie voor het schrijven van de invulkaarten, met een mooie collectebus voor het verzamelen van de lieve berichtjes. Vergeet de avondgasten niet door de invulkaarten ook tijdens het avondfeest ter beschikking te stellen!

Lire plus

Kies zelf de vragen voor de invulkaarten!

De invulkaarten kan je in het online bewerkingstool zelf aanpassen met persoonlijke vragen aan de gasten. Hoe was hun reactie toen de trouwplannen werden bekend gemaakt? Wat zijn hun adviezen voor een lang, gezellig en boeiend huwelijk? Een leuke anekdote over het het bruidspaar, en noem maar op… Laat de creatieve ziel los, en leg de gasten op de rooster met wat je van hen wenst te weten! Zo betrek je de gasten helemaal mee in het feestgebeuren, en uit je interesse in hun wijsheden over trouwen en (onbekende) weetjes over het bruidspaar!

Nagenieten van de bruiloft dankzij de invulkaarten

Aan alle mooie dingen komt een einde, ook aan een fantastische bruiloft! Tijd voor uren nagenieten dankzij al de mooie herinneringen aan het huwelijksfeest met onder andere de lieve berichtjes op de invulkaarten die de gasten tijdens de receptie of avondfeest hebben neergeschreven.
Herbeleef het trouwfeest door de ogen van jullie gasten en ontdek alle mooie woorden, grappige anekdotes en gelukwensen aan het bruidspaar toe.

 

/cookies