Programmawaaier

Houd jullie gasten op de hoogte van het trouwprogramma. Leg deze programmawaaiers bij de ingang van de kerk of stadhuis zodat iedereen er een kan pakken. De waaiers geven net dat extra aan de decoratie van jullie bruiloft. Bovendien zijn ze uiterst handig als het erg warm is!

390 artikelen gevonden

Een programmawaaier om de bruiloft in goede banen te leiden

Met joviale gasten en oplaaiende emoties is het misschien iets teveel gevraagd om ook nog eens het programma van de bruiloft uit het hoofd te kennen. Het uitdelen van de programmawaaiers tijdens de ontvangst van de gasten, zorgt voor minder stress en meer genieten van deze bijzondere trouwdag.

Lire plus

Welke informatie zet je op de programmawaaier?

Met leuke icoontjes geef je de tijdstippen aan van de verschillende onderdelen van het huwelijk.
Zo geeft het programma een mooi overzicht wanneer de wettelijke en kerkelijke ceremonie begint, zodat dit belangrijk moment niet wordt gemist. Gedurende de receptie is er tijd om het bruidspaar te feliciteren. En natuurlijk wordt er uitgekeken naar het gezellig samenzijn tijdens het trouwdiner en avondfeest.
Op het programma kan je ook het tijdstip van de photoshoot en eventueel de foto volgorde aangeven, zodat de gasten op tijd klaar staan voor het vereeuwigen van hun aanwezigheid op de bruiloft.
Als laatste is het zeker aan te raden om nogmaals alle adressen van de feestlocaties van de trouwdag op de programmawaaier te vermelden, zodat er geen gasten verloren lopen!

Een trouwprogramma gevuld met liefde en emoties

De programmawaaier is niet alleen handig voor het opvolgen van alle stappen van het huwelijk, maar brengt ook verfrissing wanneer de emoties aanwakkeren door de ontroerende trouwbeloften tijdens de ceremonie. Mits gedurende een landelijke bruiloft de temperaturen de hoogte inschieten, komt de programmawaaier goed van pas voor het creëren van een zuchtje wind tijdens de receptie. Om te bekomen van je swings en dance skills tijdens het avondfeest wappert deze waaier je weer goede moed in voor het volgende dansnummer! Voetjes van de vloer, en vier de liefde tijdens een prachtig huwelijksfeest!

 

/cookies