Programmawaaier

Houd jullie gasten op de hoogte van het trouwprogramma. Leg deze programmawaaiers bij de ingang van de kerk of stadhuis zodat iedereen er een kan pakken. De waaiers geven net dat extra aan de decoratie van jullie bruiloft. Bovendien zijn ze uiterst handig als het erg warm is!

410 artikelen gevonden

Je hebt 'ja' gezegd op het huwelijksaanzoek van je partner! Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. De voorpret die ontstaat bij het regelen van jullie bruiloft maakt het steeds echter, jullie gaan trouwen. En zo'n prachtige dag vier je uitbundig en met iedereen die jullie lief is. Naast een mooie jurk en pak, kies je met zorg de trouw- en feestlocatie uit en decoreer je de zaal geheel naar smaak. Heb je een uitgebreid programma voor jullie bruiloft opgesteld, dan geef je je gasten graag een geheugensteuntje met een mooi vormgegeven programma met daarop de dagindeling.


Een bruiloft met een goed uitgedacht programma

Het spreekt voor zich dat jullie zelf kiezen hoe groots jullie je bruiloft vieren. Deze dag draait enkel om jullie. Kiezen jullie voor een grote bruiloft of een bruiloft met een vol programma, dan is het prettig dat je gasten weten waar ze aan toe zijn, zonder dat het bruidspaar of de ceremoniemeester dit moet vertellen. Een dagindeling op een mooie programma waaier is de oplossing. De gasten weten direct wat er voor die dag gepland staat en het feest verloopt soepel. Daarnaast is het voor gasten een blijvende herinnering aan de mooiste dag van jullie leven.


Alles draait om planning

De echte control freaks weten als geen ander hoe prettig een goede planning is. Je hebt immers, als het goed is, aan alles gedacht. Vervolgens leg je de planning vast op papier en kun je het loslaten. En laten we wel wezen, de bruiloft is de mooiste dag van je leven, maar de voorbereiding kan bijzonder stressvol zijn. Niet iedereen beschikt over het talent van loslaten en wel zien hoe het loopt. Daarnaast dromen velen al hun hele leven van de voor hun perfecte bruiloft en dus wil je dat dé dag soepel verloopt. Begin dan ook zo vroeg mogelijk met de voorbereidingen. Zeker wanneer je in de populaire zomermaanden trouwt, kan het al zijn dat de feestlocatie die jullie op het oog hebben, al volgeboekt is. Leg de trouwdatum en feestlocatie dan ook zo snel mogelijk vast. Hetzelfde geldt voor het diner, de band en natuurlijk jullie trouwkleding. Hoe meer vakjes je af kan vinken, hoe sneller je echt kan uitkijken naar de mooiste dag van jullie leven!


Tips voor een dagprogramma

Het opstellen van een dagprogramma loopt als een rode draad door de planning van de complete bruiloft. Hoe het programma eruit gaat zien, is immers afhankelijk van de diverse locaties en andere feestelijkheden die dag. Trouw je bijvoorbeeld alleen voor de burgerlijke stand op het stadhuis of vindt er ook een kerkelijk huwelijk plaats? Misschien willen jullie de bruiloft wel uitsmeren over meerdere dagen, bijvoorbeeld wanneer je in het buitenland trouwt. Denk bij het maken van een dagprogramma goed na over wat jullie belangrijk vinden en trek voldoende tijd voor ieder punt op het programma uit. Er is niets vervelender dan je van het ene naar het andere punt op het programma te moeten haasten. Gebruik ook een checklist zodat je zeker weet dat je niets vergeet.


Wat zet je op het dagprogramma van de bruiloft?

Op het dagprogramma komt feitelijk niets meer te staan dan de indeling van de dag waarop jullie trouwen. Geef puntsgewijs met leuke icoontjes de verschillende onderdelen aan. Op die manier creëer je een overzichtelijk geheel en weten al je gasten wat er wanneer op het programma staat. Denk aan punten als het tijdstip en de locatie van de huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het feest na het diner.


Een persoonlijk tintje

De programma waaiers zijn niet alleen erg praktisch om de dagindeling met je gasten te delen, ze zien er ook nog eens heel leuk uit. Kies voor een programma waaier die qua stijl bij jullie past voor een extra persoonlijke tint aan de dagindeling. Bij Cotton Bird kies je uit verschillende kleuren en prints of ga je voor lekker neutraal met een programma waaier in het wit. Het is een blijvende herinnering aan een fantastische dag.


De oplossing voor hoge temperaturen

Emoties lopen hoog op en de gezonde spanning voert de boventoon. Als het dan ook nog eens een zomers warme dag is, loopt de temperatuur al snel op. De programma waaiers helpen je gasten het hoofd koel te houden en onbezorgd te genieten van een mooie dag.

Een programmawaaier om de bruiloft in goede banen te leiden

Met joviale gasten en oplaaiende emoties is het misschien iets teveel gevraagd om ook nog eens het programma van de bruiloft uit het hoofd te kennen. Het uitdelen van de programmawaaiers tijdens de ontvangst van de gasten, zorgt voor minder stress en meer genieten van deze bijzondere trouwdag.

Lire plus

Welke informatie zet je op de programmawaaier?

Met leuke icoontjes geef je de tijdstippen aan van de verschillende onderdelen van het huwelijk.
Zo geeft het programma een mooi overzicht wanneer de wettelijke en kerkelijke ceremonie begint, zodat dit belangrijk moment niet wordt gemist. Gedurende de receptie is er tijd om het bruidspaar te feliciteren. En natuurlijk wordt er uitgekeken naar het gezellig samenzijn tijdens het trouwdiner en avondfeest.
Op het programma kan je ook het tijdstip van de photoshoot en eventueel de foto volgorde aangeven, zodat de gasten op tijd klaar staan voor het vereeuwigen van hun aanwezigheid op de bruiloft.
Als laatste is het zeker aan te raden om nogmaals alle adressen van de feestlocaties van de trouwdag op de programmawaaier te vermelden, zodat er geen gasten verloren lopen!

Een trouwprogramma gevuld met liefde en emoties

De programmawaaier is niet alleen handig voor het opvolgen van alle stappen van het huwelijk, maar brengt ook verfrissing wanneer de emoties aanwakkeren door de ontroerende trouwbeloften tijdens de ceremonie. Mits gedurende een landelijke bruiloft de temperaturen de hoogte inschieten, komt de programmawaaier goed van pas voor het creëren van een zuchtje wind tijdens de receptie. Om te bekomen van je swings en dance skills tijdens het avondfeest wappert deze waaier je weer goede moed in voor het volgende dansnummer! Voetjes van de vloer, en vier de liefde tijdens een prachtig huwelijksfeest!

 

/cookies