Mooie herinneringen Kaarsen

Een klein, perfect cadeautje voor vrienden en familie.

 

Bruiloftskaars

Onder de meest geliefde gastgeschenken staat de bruiloftskaars bovenaan. Je zorgt ermee voor een mooi verlichte ruimte voor jullie gasten. Elke keer als hij wordt aangestoken, dan herinneren ze zich deze fantastische dag weer. Het bruidspaar heeft de keuze uit een uitgebreid aanbod als het gaat om bedankjes voor de gasten.

Meer lezen Minder lezen

Een vintage apothekerskaars

De apothekerskaars, verpakt in een pot waar voor hetzelfde geld ook een crème of zalf in had kunnen zitten, is een ideaal cadeau. Na een bruiloft met vintage-inspiratie vormt deze kaars een perfect geschenk, in de sfeer van de bruiloft zelf. Alle mensen die aanwezig waren bij de ceremonie en de receptie zullen blij verrast zijn om met dit goed bedachte geschenk te kunnen nagenieten.

Deze originele huwelijkskaars spreekt jullie gasten gegarandeerd aan. Door te kiezen voor een minder standaard gastengeschenk stel je zeker dat jullie huwelijk en jullie liefde een mooie herinnering blijft voor alle gasten. Hij krijgt vast een mooi plekje in hun woonkamer. Elke keer als ze hem gebruiken, worden ze herinnerd aan de liefdesverbintenis.

Een decoratieve koperkleurige kaars

De huwelijkskaars van koper is een leuk decoratief item, een aantrekkelijk cadeau voor jullie gasten. Ze gebruiken hem maar al te graag om een van hun kamers mee te verfraaien. Het met liefde aangeboden licht is zeer geschikt om interieurdecoratie mee af te maken.

Om hem nog meer waarde te geven, kun je jullie namen of initialen op het etiket afdrukken. Deze tedere herinnering met de datum van jullie bruiloft blijft jullie gasten nog lang bij. Dit cadeau is de perfecte uiting van jullie dankbaarheid voor de mensen die deze dag onvergetelijk hebben gemaakt.

De mini geurkaars

Jullie geïnspireerde gastencadeau geeft aan dat jullie met zorg een voorwerp hebben uitgekozen dat zowel praktisch als symbolisch is. De minikaars mag dan wel klein zijn, maar staat symbool voor alle emoties die jullie voelden bij het zien van jullie naasten en vrienden op deze prachtige huwelijksdag.

Dankzij de heerlijke geur zorgt hij voor extra sfeer in de woning. Dat hij klein is, is alleen maar een voordeel, want zo kan hij overal worden neergezet. Dit kleine lichtje houdt het geluksgevoel en het plezier van die dag in ere. Nu alleen nog een etiket met julie voornamen of initalen en de huwelijksdatum. Zo blijft deze prettige herinnering in het geheugen gegrift staan.

Een verfijnde huwelijkskaars

Net zoals de aanwezigheid van jullie gasten jullie bruiloft glans heeft gegeven, brengt dit cadeau hopelijk glans in hun leven. Hij kan bij elke gelegenheid worden aangestoken, jullie gasten waarderen dit cadeau stuk voor stuk. jullie genegenheid blijkt dankzij deze kleine huwelijkskaars.

Dit etiket, te personaliseren rondom het thema, geeft jullie decoratie en smaak aan voor een onvergetelijke bruiloft. Deze kaars kan in een kleine cadeaubox worden aangeboden. Je kunt bovenop een dankbericht laten afdrukken. De verfijndheid van het artikel zal je gasten verrassen.

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven