Kerst kleine kaars

Lekker geparfumeerd en mooi als decoratie: dit is een klein, leuk cadeau dat in de sok past! Houd een prachtige herinnering aan Kerst met een gepersonaliseerd klein kaarsje.

80 artikelen gevonden

Een kaars met naam is een uniek en persoonlijk cadeautje. Verras bijvoorbeeld je kraamvisite met een mooi kaarsje met de naam en geboortedatum van je kleintje. Dit leuke geschenkje is de perfecte herinnering een de geboorte van jullie baby en net even anders dan een bedankkaartje. Je hebt de keuze uit een groot aantal designs, waardoor je eenvoudig een kaarsje uitzoekt in hetzelfde ontwerp als jullie geboortekaartje.

 

Geboortebedankje geven

 

Het komt steeds vaker voor dat de kersverse ouders hun visite bedanken met een persoonlijk geboortebedankje. Een kaars met naam is het ideale geschenk als je een kraamfeest of babyborrel geeft en jouw gasten wilt bedanken met een leuk, praktisch en bijzonder geboortebedankje. Neem ook een kijkje bij de verrassingsdoosjes of koekjesdoosjes als je jouw gasten naast een mooie kaars met naam ook wat lekkers mee wilt geven. Alle Cotton Bird versieringen zijn naar wens te personaliseren met naam, geboortedatum en zelfs een mooie foto van je kleine spruit.

 

Kaars personaliseren

 

Een van de kleine kaarsen uit onze collectie zijn perfect om cadeau te geven aan jouw familie en vrienden. Jij bedankt ze op een originele manier voor hun komst en je dierbaren houden een mooie en tastbare herinnering over aan de geboorte van jullie kleine. De kaarsen worden gemaakt van 100% natuurlijke sojawas. Je hebt zowel de keuze uit geurkaarsen als uit geurloze exemplaren. De kaarsen worden in transparant glas gegoten en voorzien van een label dat je kunt personaliseren. Ook het label voor het doosje kun je naar eigen wens aanpassen.

 

Kaars met foto

 

Hoe leuk is het om jouw geboortebedankje te voorzien van een mooie foto van je baby? Sommige ontwerpen kun je niet alleen aanpassen met de gegevens van je kleintje, maar ook met je allermooiste foto. Dit maakt het geschenkje nog persoonlijker en specialer. Met behulp van de online editor is het erg eenvoudig om jouw favoriete ontwerp aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Heb jij een geboortekaartje besteld via Cotton Bird? Neem dan zeker een kijkje bij de andere artikelen in dezelfde stijl.

 

Wie uitnodigen op kraamvisite?

 

Je bent net bevallen en waanzinnig trots op je baby. De geboortekaartjes zijn de deur uit en het grote genieten is begonnen. Let erop dat veel mensen de ontvangst van een geboortekaartje zullen zien als uitnodiging. Zeker als het kaartje een uitnodigende tekst bevat over kraambezoek. Zet eventueel het telefoonnummer van je partner op het kaartje met daarbij het verzoek om eerst een afspraak te maken of te laten weten dat je komt. Wanneer jij de eerste kraamvisite ontvangt hangt af van je eigen wensen. De eerste dagen zal je waarschijnlijk vooral je naaste familie op bezoek krijgen. Je bent vermoeid en zeker als je borstvoeding geeft komt hier heel veel bij kijken die eerste dagen. Het is dus fijn als je niet op de klok hoeft te kijken omdat je ieder moment bezoek verwacht. Veel mensen vinden het erg gezellig om kraamvisite te ontvangen. Heb jij liever wat meer tijd voor jezelf en je baby in de eerste weken? Dan is het ook een optie om na een paar weken een babyborrel te geven.

 

Babyborrel geven

 

In plaats van kraamvisite ontvangen kun je er ook voor kiezen om een babyborrel of kraamfeest te geven. Je krijgt hierdoor veel minder visite, waardoor jullie in de weken na de geboorte meer tijd hebben om aan een nieuwe gezinssituatie te wennen. Ook kan je op je gemak herstellen van de zwangerschap en bevalling en leer je jouw baby in alle rust kennen. De eerste weken met een kleintje kunnen behoorlijk zwaar en overrompelend zijn. Doordat er niet steeds visite over de vloer komt, blijft er meer tijd vrij voor een powernap of voor wat quality time met je partner. Een kraamfeest kun je als je wilt ook op locatie geven zodat je geen rommel in huis hebt. Waar kies jij voor?

 

Alles in dezelfde stijl

 

Onze ontwerpers maken complete collecties in dezelfde stijl. Van geboortebedankjes tot de geboortekaartjes, verrassingsdoosjes, enveloppen, sluitstickers, labels en meer. Zo zorg jij ervoor dat alles één geheel uitstraalt. Cotton Bird kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en de fijnheid van de afwerking. De producten zijn zeer eenvoudig te personaliseren met behulp van de online editor. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies