Kerstcadeau ideeën

Foto adventskalender

€ 19,90

Voeg een beetje magie toe aan de eindejaarsfeesten en tel af tot Kerst met onze fotokalenders. Personaliseer met 24 van je favoriete herinneringen.

Notitieboek ringband

vanaf € 19,90

Wat wil jij verwezenlijken in 2023? Ideeën, projecten, reizen, … noteer het allemaal in deze notitieboek met je eigen foto. Een leuk idee als kerstcadeautjes voor jezelf, vrienden of familie!

Persoonlijk fotolijstje

vanaf € 44,00

Je favoriete foto van 2022 verdiend een professionele inlijsting! Dit kerstcadeautje laat alvast de grootouders wegsmelten…zo schattig!

Apothekers kaars

vanaf € 16,90

Breng de kerstsfeer naar binnen met onze mooie, geparfumeerde kaarsen. Hét perfecte kerstcadeau-idee voor vrienden en familie. Goed voor 50 uur gezelligheid!

Chocolade reep

vanaf € 6,10

Voor iedereen een klein kerstcadeautje met deze zoete kerstgroet. Verras je ouders, broer, zus, collega’s met deze gepersonaliseerde chocoladereep!

Vouwkalender

vanaf € 3,90

Deze kalender 2023 vindt in elke warme thuis een leuk plekje. Origineel idee als kerstcadeautje voor oma, opa, broer, zus en overige familie!

Fotokalender

€ 24,00

Elke maand kijk je terug op de leukste foto’s van het voorbije jaar en plan je het nieuwe jaar in met nieuwe bijzondere momenten dankzij deze prachtige fotokalender 2023.

Poster

vanaf € 9,90

Trendy en tijdloos. Voor het gezin, de grootouders of vrienden… met een poster als kerstcadeautje maak je iedereen blij!

Koekjesdoosje

vanaf € 0,96

Een zelfgemaakt kerstcadeautje blijft een origineel idee. Vul deze koekjesdoosjes op met wat lekkers uit eigen keuken en maak heel de familie blij!

Cadeaulabel

vanaf € 4,00

Voor opa en oma, neefjes en nichtjes, nonkels en tantes, … Niemand vergeten dankzij deze leuke labeltjes voor het benoemen van alle kerstcadeautjes.

Nieuw Sleeping Forest - Terracotta

Deze lieve bosdiertjes in zachte aardse kleuren, vertellen de eerste belangrijke momenten uit het leven van jullie kleine uk. Een elegant boek om te koesteren met verfijnde illustraties, een echte familieschat van je mooiste herinneringen.

Ontdekken

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies