Verras je gasten metCadeautjes

Bedankjes bruiloft trouwbedankjes

Om jullie gasten te bedanken dat ze deel hebben genomen aan de mooiste dag van jullie leven, is het belangrijk dat je leuke cadeau-ideeën opdoet. We hebben originele cadeaus voor je in petto die tegelijkertijd mooie herinneringen vormen. Elke gast gaat naar huis op zak met dit cadeau en de herinnering aan jullie geslaagde huwelijk blijft intact.

Meer lezen Minder lezen

Zorg dat je bij jullie gasten thuis aanwezig bent

Onder de gastencadeaus die in de smaak vallen, komt de koekjesdoos op nummer 1. Je bent op die manier bij elke theepauze in de buurt van jullie vrienden en naasten. Als ze hun koekjes bij de thee proeven, dan denken ze terug aan jullie huwelijk. Deze heerlijke attentie met de opgedrukte voornamen maakt indruk.

Breng licht in het leven van jullie gasten

U kiest uit de selectie de kaars die het best bij jullie bruiloft past. De koperkleurige kaars is erg fraai en vormt het ideale huwelijkscadeau voor jullie gasten. Als decoratief cadeau voor jullie vrienden en naasten is de apothekerkaars met de bohemian chique stijl de ideale keus.
Voor een subtiele herinnering is de minikaars of de kleine kaars een uitstekende keus. Voor een romantische sfeer in huis zijn dit de perfecte cadeau-ideeën. Deze kaarsen met de namen van het getrouwde stel en de datum van de bruiloft bieden een moment van ontspanning. Dankzij deze toevoeging maak je al jullie gasten blij.

Bruidssuikers

Deze kleine zoete lekkernij mag niet ontbreken bij een huwelijk. Bied al jullie gasten een paar bruidssuikers als herinnering aan jullie mooie bruiloft. In een klein doosje dat speciaal voor de gelegenheid is ontworpen. Dit mooie huwelijksgeschenk met een lint en een klein kaartje met jullie initialen en de bruiloftsdatum weet jullie gasten te raken. Dankzij de etiketten die we bieden kun je deze gastencadeaus personaliseren met jullie voornamen en de datum van jullie huwelijk.

Notities op prachtige boekjes

Onder de originele cadeau-ideeën zal een etui voor schrijfblokjes jullie gasten ook bekoren. Elke keer als ze aantekeningen maken of belangrijke evenementen noteren denken ze terug aan jullie geluk. Deze originele cadeaus, met diverse notities, en een bloemenversiering, zijn perfect om alle aanwezige personen op jullie ceremonie en receptie te bedanken.

Probeer eens iets anders met deze sympathieke kubusjes

De verrassingskubusjes vormen de beste keuze als het gaat om originele bedankjes voor de gasten. Uw gasten, afhankelijk van de aangeboden kubus, ontdekken de zandkoekjes, heerlijke biscuits en smakelijke macarons.
Bij het openmaken van deze gastencadeaus doet u de ontvanger een groot plezier. Kleine zoete lekkernijen in de doos zijn overheerlijk. Deze cadeau-ideeën, een smakelijke herinnering aan uw mooie bruiloft, maken van elke aanwezige een gelukkig mens.

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven