Wat zijn de verzendtijden van mijn bestelling?

Zodra de bestelling verzonden, hoe lang zijn de levertijden?

De dag na verzending, word je op de hoogte gebracht per mail met een track en trace link, voor het opvolgen van de verzending:

• Nederland en België, Levertijd: 2 tot 3 werkdagen
• Binnen Europese Unie, Levertijd: 3 tot 4 werkdagen
• Zwitserland, Levertijd: 3 tot 4 werkdagen
• Buiten Europese Unie, Levertijd: afhankelijk van land

We kunnen naar het land van jouw keuze verzenden. Je hoeft alleen de verzendkosten die hierbij horen te selecteren in je winkelmandje.
Voor alle bestellingen naar Zwitserland en landen buiten de EU factureren wij zonder btw. De douane zal je vervolgens de btw factureren van het desbetreffende land.

Kan ik mijn bestelling volgen?

De dag na verzending word je op de hoogte gebracht met een track en trace link per mail, zodat je de verzending kan opvolgen.

Bij het bestellen kan je een opmerking nalaten voor het leveringsbedrijf (extra adres-informatie, of bv. levering bij de buren indien afwezig).
Geef ook een mobiele nummer op, zodat je bereikbaar bent voor het leveringsbedrijf.
Indien afwezig, word je op de hoogte gebracht door het leveringsbedrijf per mail en/of telefoon, voor het herinplannen van de levering.

Bij extra vragen over de status van de verzending, aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze klantendienst via hello@cottonbird.nl

Kan ik een gratis proefdruk bestellen?

Ik wens een gratis proefdruk van mijn geboortekaartje

Heb je een originele geboortekaartje bij Cotton Bird gevonden? Leuk! Natuurlijk wil je het kaartje graag in handen hebben om het papier te voelen, de spelling en leesbaarheid te controleren, de kleuren te bekijken, en de aankondiging te ervaren, net zoals je lieve vrienden en familie zullen doen bij de geboorte van je kindje.

Om je gratis proefdruk te bestellen, kun je het ontwerp van je geboortekaartje bewerken met de gewenste tekst, de naam van je baby en een mooi gedichtje. Kies je voor een ontwerp met foto's? Laat dan niet de standaard foto's staan, maar gebruik één of meerdere foto's van de zwangerschap. Dit zal niet alleen een mooie herinnering zijn, maar geeft je ook meteen een goede indruk van de kwaliteit van de gebruikte apparaten. Het is tevens een goede oefening om te letten op de belichting van de foto's, schaduwen in de gezichten en tegenlicht.

Zodra je favoriete geboortekaartje klaarstaat in je account, kun je verdergaan met het bestellen van een gratis proefdruk. We zullen de proefdruk leveren met de gekozen afwerking, zoals goudfolie, en de optionele accessoires, zoals lintjes.

Je kunt een gratis proefdruk bestellen van alle kaartjes, met uitzondering van de geboortekaartjes met kalk of een geborduurde patch.

Ik wens een gratis proefdruk van mijn trouwkaart

Heb je een originele trouwkaart gevonden in de uitgebreide collectie van Cotton Bird? Geweldig! Hoewel nog niet alles definitief vaststaat, zoals de gastenlijst, feestlocatie en het tijdstip van de ceremonie, kun je alvast beginnen met het ontwerpen van je proefdruk!

Bij het ontwerpen van je trouwkaarten kun je zoveel mogelijk informatie toevoegen over de organisatie van je bruiloft. Kies je voor een ontwerp met foto's? Gebruik dan niet de standaard foto's, maar gebruik de verlovingsfoto's die je in gedachten had. Zo kun je meteen controleren of de foto's van voldoende kwaliteit zijn. De proefdruk geeft je ook een goed idee van hoe het papier aanvoelt, of de gekozen lettertypes en kleuren leesbaar zijn, en of de kwaliteit aan je wensen voldoet!

Zodra je favoriete trouwkaart klaarstaat in je account, kun je verdergaan met het bestellen van een gratis proefdruk. We zullen de proefdruk leveren met de gekozen afwerking, zoals goudfolie, en de optionele accessoires, zoals lintjes.

Je kunt een gratis proefdruk bestellen van alle kaartjes, met uitzondering van de trouwkaarten met kalk.

Ik wens meerdere proefdrukken

Twijfel je nog tussen twee ontwerpen? Geen probleem!
Bij Cotton Bird kun je tot twee gratis proefdrukken bestellen.

Per account en huisadres kun je eenmalig per jaar kiezen voor twee verschillende ontwerpen uit de geboortekaartjes en twee verschillende ontwerpen uit de trouwkaarten. Zo kun je beide ontwerpen in handen hebben en de uiteindelijke keuze maken die het beste bij je past.

Wat zijn de levertijden van de proefdruk?

Bij Cotton Bird zorgen we ervoor dat de proefdruk volledig afgewerkt en in elkaar gezet wordt. 

Houd er echter rekening mee dat je, bij het bestellen van de kaarten, deze zelf in elkaar moet zetten.

Je kunt rekenen op een levertijd van ongeveer twee weken om je proefdruk(ken) te ontvangen. De proefdrukken worden verzonden via de reguliere post, dus je ontvangt geen track-and- trace-nummer zoals je wel zult krijgen bij de uiteindelijke bestelling.

Wat als ik andere artikelen bij de proefdruk bestel?

Als je andere artikelen samen met je proefdruk bestelt, zullen we de productie -en verzendtijden van die artikelen respecteren. Je proefdruk wordt toegevoegd aan de algemene bestelling en wordt samen verzonden.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies