De verjaardagsuitnodigingen

De verjaardagstafel

De verjaardagsversiering

Voor de mini gasten

NIEUW Placemats met kleurplaat (én goudfolie!)

De favoriete verjaardagsthema's van onze kinderen komen tot leven op onze nieuwe placemats die ze kunnen inkleuren. De illustraties, gedetailleerd en afgewerkt met een mooie goudfolie, lenen zich perfect voor een creatieve activiteit, voor (of na!) het eten van de taart. De kleine kunstenaars in de dop kunnen hun talent laten zien... en vertrekken met hun kunstwerk, zodra het kinderfeestje voorbij is!

Ontdekken

    

Hiep, hiep, hoera! Jouw zoon of dochter is bijna jarig en dat moet gevierd worden. Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes van je kind uit met een prachtige geïllustreerde uitnodiging voor het kinderfeestje. Ook voor de aankleding van het kinderfeestje vind je de mooiste producten bij Cotton Bird. Van placemats en bekers tot slingers en taarttoppers: je vindt alles op een plek. Dat maakt het organiseren van een verjaardagsfeestje net wat makkelijker!

 

Verjaardagsuitnodigingen

 

Je hebt de keuze uit heel veel unieke verjaardagsuitnodigingen. Geef je een feestje in thema? Kies dan voor een bijpassende uitnodiging, zoals een verjaardagsuitnodiging met dinosaurussen of wilde dieren. Ook zijn er neutrale ontwerpen om uit te kiezen. Laat de naam en datum dikgedrukt in goudfolie op de uitnodiging plaatsen of ga juist voor een ontwerp met een strak en eenvoudig lettertype. Je vindt altijd een mooie uitnodiging die past bij het thema van het feestje en de smaak van je kind. Met de online editor pas je de verjaardagsuitnodiging gemakkelijk aan. Sommige uitnodigingen zijn zelfs te voorzien van een eigen foto. Dat maakt het geheel nog persoonlijker.

 

Verjaardagsuitnodiging met foto

 

Nodig vriendjes en vriendinnetjes uit voor het kinderfeestje van je kleintje met een persoonlijke verjaardagsuitnodiging. Met de online editor voeg je in een handomdraai de favoriete foto van je kind toe. Kies voor een foto die je al hebt, zoals een mooie vakantiefoto, of maak speciaal voor de gelegenheid een leuke foto. Is het feestje in thema? Kleed je kindje dan bijvoorbeeld al aan in zijn of haar verjaardagsoutfit en gebruik deze foto voor de uitnodiging. Vergeet verder niet om de dag, datum en tijd te vermelden op de verjaardagsuitnodiging met foto. Gaan jullie iets sportiefs doen? Of is het de bedoeling dat de kleine gasten zwemspullen nemen? Ook dit is praktische informatie om te vermelden op de uitnodiging.

 

Verjaardagsuitnodiging kinderfeestje met illustratie

 

De ontwerpers van Cotton Bird zorgen ervoor dat je altijd uit unieke designs kunt kiezen. Er zijn veel verschillende thema's. Zo vind je zeker een uitnodiging waar jouw kind blij van wordt. Iedere verjaardag kondig je aan met een schitterende uitnodiging. Stuur familie en vrienden een uitnodiging als je kindje 1 jaar wordt om dit speciale moment samen met jullie te vieren. Is je kind al wat ouder? Dan is het erg leuk om andere kinderen uit te nodigen voor het kinderfeestje met een vrolijke verjaardagsuitnodiging. Er zijn allerlei stoere en schattige ontwerpen, van uitnodigingen met een piraat op de voorkant tot lieflijk geïllustreerde uitnodigingen. Of je kind nu een prinsessenfeest wilt geven of vraagt om een jungle-thema, je shopt jouw uitnodigingen bij Cotton Bird.

 

Verjaardagstafel versieren

 

Het versieren van de verjaardagstafel heeft een groots effect. Met mooie placemats, bordjes en bekers in hetzelfde thema als de uitnodiging zorg je voor een eenduidige sfeer. De feestelijke items zijn gemakkelijk te personaliseren met naam en datum en eventueel een andere persoonlijke tekst. Zo smaakt de taart nog beter! Ook staat het erg leuk op de foto's als je de tafel mooi hebt versierd. Na afloop heb je geen afwas, want de kartonnen bordjes en bekers gaan gewoon bij het afval. Zorg er wel voor dat de bekers, bordjes en andere tafelversiering wordt gescheiden, want deze producten zijn gemaakt van duurzame recyclebare vezels. Zo krijgen de producten nog een volgend leven! Papier en karton kan ongeveer zeven keer worden hergebruikt.

 

Verjaardagsversiering voor kinderfeestje

 

Met slingers, labeltjes, snoephoorntjes en verrassingsdoosjes met een vrolijke print maak je de feestvreugde compleet. Je zoontje of dochtertje zal blij verrast zijn met de schitterende aankleding. Zo is jarig zijn nog leuker! Je zet jouw kindje echt in het zonnetje door bijvoorbeeld een leuke slinger boven zijn of haar stoel te hangen. Met labeltjes en stickers die je kunt personaliseren zet je de puntjes op de i. Deze leuke doe-het-zelf items gebruik je onder meer voor het versieren van traktaties of een ander kleinigheidje. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten.

 

Traktaties horen er ook bij

 

Met een lekkere traktatie verwen je de kleine gasten. Verpak de traktaties in een gepersonaliseerd koekjesdoosje, snoephoorntje of verrassingsdoosje om het nog specialer te maken. Deze leuke items zijn verkrijgbaar in dezelfde designs als de uitnodigingen en andere versiering. Klik op het product met jouw favoriete ontwerp om te bekijken welke artikelen er allemaal verkrijgbaar zijn in dit design. Zo bestel je in een handomdraai alles dat je nodig hebt voor de aankleding van het kinderfeestje. Welk lekkers je uitdeelt als traktatie is helemaal aan jou. In de koekjesdoosjes kun je 3 of 4 koekjes kwijt afhankelijk van de dikte. De snoephoorntjes zijn goed te vullen met snoepjes, maar ook lekkers als popcorn doe je in het hoorntje. Wij wensen jou en je kindje een heel fijn kinderfeestje toe.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies