De Cotton Bird bruiloft door de ogen van Charlotte Huguet

 
 
 
 
 
 
 
 

Bij de decoratie ligt de nadruk uiteraard op natuurlijke materialen, bloemen en planten. Linnen tafelkleden en servetten, houten etikethouders, vers geplukte wilde bloemen, aangevuld met natuurlijk gedroogde bloemen...
Voor een vleugje vintage kan je de tafel dekken met verschillend antiek servies, samen met lantaarns, slingers en wimpels...

De tafeldecoratie wordt in dezelfde stijl gekozen: kraft menukaarten, naamkaartjes met bloemen- of botanische print... zullen de tafelschikking op een natuurlijke manier laten stralen.
Als trouwbedankjes kun je kleine flesjes of zakjes maken met daarin gedroogde bloemen of zaadjes om te planten... een gepersonaliseerde label maakt het helemaal af . Deze kleine attenties kunnen de tafeldecoratie aanvullen, of apart worden gepresenteerd in een houten kist, op een laagje hooi... samengaand met een trouwbord die de gasten aanzet zichzelf te bedienen.

Op onze website, zullen de collecties botanisch, landelijk & rustiek of bohemian je helpen bij de keuze van het thema voor een prachtige landelijke bruiloft!

 

Onze selectie ‘Landelijke bruiloft’

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies