Meer voor je trouwkaart

Bij een trouwuitnodiging komt zoveel meer kijken dan alleen een trouwkaart! Ontdek hieronder andere leuke items die het aankondigen van jullie grote dag tot in de puntjes afmaakt!

Extra uitnodigingskaartje

vanaf € 0,50

Daggasten, avondgasten, brunch... een extra kaartje vult de trouwkaart aan met specifieke informatie.

Sluitzegels

€ 3,52

Deze sluitzegels ontsluieren een tipje van de inhoud van de envelop! Ook heel leuk voor een trouwbedankje!

RSVP kaart

vanaf € 0,92

Vervolledig de uitnodiging met een bijhorende RSVP kaart, zodat de gasten hun komst snel kunnen bevestigen.

Adresstickers

vanaf € 0,30

Handig en mooi! Een adresetiket met jullie adres als afzender geeft de envelop een extra uitstraling.

Zoveel meer dan een trouwkaart alleen

Een trouwuitnodiging heeft natuurlijk dé missie om het heugelijke nieuws van het aanstaande jawoord over te brengen én de praktische opdracht de gasten duidelijk toe te lichten wanneer ze op de bruiloft verwacht worden. Een duwtje in de rug met een aanvullend informatiekaartje of een handige adressticker is dan ook van harte welkom!

Lire plus

Nieuwsgierig bij het openen van de trouwuitnodiging

Geef de envelop van de trouwkaart een opvallende uitstraling zodat deze zich meteen onderscheid van de dagelijkse post!
Door middel van een sluitsticker, wordt de unieke boodschap van de envelop verzegeld: het aanstaande jawoord en de uitnodiging naar de gasten toe dit samen te vieren tijdens het huwelijk.
De initialen van het bruidspaar op de sluitzegel licht al een tipje van de sluier op en maken de gasten alleen maar meer nieuwsgierig naar de inhoud van de trouwkaart.

Daggasten en avondgasten... voor ieder een extra uitnodiging

Als je graag aan elke gast het gevoel meegeeft dat zijn of haar aanwezigheid belangrijk tijdens het huwelijk, kan je met behulp van een extra kaartje de gast individueel uitnodigen voor een bepaald onderdeel van de bruiloft.
Deze persoonlijke benadering zal zeker gewaardeerd worden en kan ook toegepast worden voor de gasten die welkom zijn op de receptie, het diner of brunch.
De extra uitnodiging wordt als een inlegkaartje aan de trouwkaart toegevoegd.

RSVP kaarten voor een vlotte organisatie van de bruiloft

Bij het versturen van de trouwuitnodigingen is het natuurlijk handig om te weten wie aanwezig kan zijn tijdens het huwelijk.
Door een RSVP kaart toe te voegen aan de trouwkaart kunnen de gasten hun komst gemakkelijk bevestigen. Ze hoeven deze alleen maar in te vullen en te retourneren aan het bruidspaar, ceremoniemeester of weddingplanner.
Aarzel niet om via de RSVP kaarten meer praktische informatie te vragen zoals bijvoorbeeld dieetwensen of allergieën, zodat hier ook rekening mee gehouden kan worden voor het opstellen van het menu tijdens het bruidsdiner.

 

/cookies