Meer voor je trouwkaart

Bij een trouwuitnodiging komt zoveel meer kijken dan alleen een trouwkaart! Ontdek hieronder andere leuke items die het aankondigen van jullie grote dag tot in de puntjes afmaakt!

Extra uitnodigingskaartje

vanaf € 1,65

Daggasten, avondgasten, brunch... een extra kaartje vult de trouwkaart aan met specifieke informatie.

Sluitzegels

€ 0,62

Deze sluitzegels ontsluieren een tipje van de inhoud van de envelop! Ook heel leuk voor een trouwbedankje!

RSVP kaart

vanaf € 1,65

Vervolledig de uitnodiging met een bijhorende RSVP kaart, zodat de gasten hun komst snel kunnen bevestigen.

Adresstickers

vanaf € 0,29

Handig en mooi! Een adresetiket met jullie adres als afzender geeft de envelop een extra uitstraling.

De uitnodiging voor jouw huwelijk is meer dan alleen een prachtige trouwkaart. Met bijpassende sluitzegels en adresstickers maak je de uitnodiging helemaal compleet! Of wat dacht je van een extra uitnodigingskaartje of RVSP kaart in hetzelfde ontwerp als je trouwkaarten? Onze designers hebben een uitgebreide collectie voor je klaarstaan. Ontdek alle leuke items waarmee je de puntjes op de i zet. Zo verras je jouw gasten met de mooiste uitnodigingen voor jullie huwelijk.


Alles voor je trouwkaart

De trouwkaart die jullie uitzoeken, past bij jullie persoonlijke stijl en het thema of de uitstraling van jullie bruiloft. Bij Cotton Bird vind je veel meer dan alleen de mooiste trouwkaarten. Juist de kleine details zorgen ervoor dat jouw uitnodiging echt opvalt. Om deze reden werken wij alleen met materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit en hebben onze ontwerpers veel oog voor details. De unieke afwerkingen maken het helemaal compleet. Ben jij op zoek naar mooie bijpassende items, zoals sluitzegels in dezelfde kleuren als je uitnodiging of bijpassende RSVP kaarten? Zoek dan niet verder en bekijk direct ons uitgebreide assortiment.


Sluitzegels trouwkaarten

Je save the date-kaart, bedankkaartje of trouwkaart is helemaal compleet als je een bijpassende sluitzegel op de envelop plakt. De ontvanger krijgt direct een beeld van de inhoud van de envelop bij het zien van de mooie sluitzegel. Ook erg handig: je hoeft niet alle enveloppen dicht te likken, maar plakt deze in een handomdraai af met een elegante sluitsticker. Wees creatief met het gebruik van de sluitzegels en gebruik deze bijvoorbeeld ook om potjes, vazen en snoepdoosjes te voorzien van een persoonlijke touch. Je hebt de keuze uit allerlei uitvoeringen, van sluitzegels met foliedruk tot romantische sluitstickers met een bloemenprint.


Adresstickers voor trouwkaart

Met onze adresstickers versier je jouw enveloppen. De adresetiketten zijn verkrijgbaar in dezelfde stijl als jullie trouwkaart. Zo maak je de uitnodiging voor jullie bruiloft helemaal af. Al voor het openen van de envelop krijgen jouw gasten een klein voorproefje van het thema. Jullie eigen adres wordt afgedrukt op de rechterkant van het etiket. Dit gedeelte komt op de achterkant van de envelop. Dit bespaart je flink wat tijd want je hoeft alleen nog maar de adressen van je gasten aan de linkerkant te schrijven om de uitnodigingen te verzenden!


RSVP kaart voor bruiloft

Met een mooie en stijlvolle RSVP kaart organiseer je jullie trouwfeest een stuk sneller en makkelijker. De genodigden sturen namelijk een ingevuld kaartje terug en geven hiermee antwoord op belangrijke vragen. Zo weet jij wie er op de receptie komen, wie je kunt verwachten bij het diner en of hij of zij met partner en/of met kinderen komt. Met dit handige kaartje kan je gasten direct vragen naar allergieën of andere bijzonderheden. Je voegt dit kaartje bij de uitnodigingen voor jullie bruiloft en hoeft deze dus niet apart te verzenden. Onze ontwerpers hebben heel veel prachtige designs voor je klaarstaan. Je past jouw favoriet gemakkelijk aan met je eigen gegevens door onze gebruiksvriendelijke online editor te gebruiken.


Bijpassend inlegkaartje trouwuitnodiging

Sommige gasten zijn alleen uitgenodigd voor de ceremonie, het diner of het feest op jullie huwelijk. Met mooie bijpassende inlegkaartjes in de stijl van jullie trouwuitnodiging laat je jouw gasten weten voor welke momenten ze zijn uitgenodigd. Laat jouw belangrijkste gasten weten dat ze met jullie een glaasje klinken tijdens de receptie, meegenieten van het diner of welkom zijn op het dansfeest. Er zijn zowel staande als liggende inlegkaartjes, met een strak ontwerp of juist een romantische opdruk, op wit papier of authentiek kraft papier. Dit kaartje stuur je mee met jullie trouwkaart. Stop alles bij elkaar in een matchende envelop, voorzie deze van een adressticker en sluitsticker en begin met de voorpret.


Gratis trouwpakket aanvragen

Ben jij benieuwd naar de afwerking van onze kaartjes, het oog voor detail en de kwaliteit van het gebruikte papier? Wij doen niet aan een enkel proefkaartje, maar sturen geheel kosteloos een compleet trouwpakket naar je op. Zo kan je op een leuke manier kennis maken met de kwaliteit van Cotton Bird. Wij werken enkel met hoogwaardig en duurzaam Europees papier. Hou rekening met een verzendtijd van maximaal 7 werkdagen en vraag direct jouw gratis proefpakket aan.

Ook voor tafeldecoratie en kleine cadeautjes voor jouw gasten ben je bij Cotton Bird aan het juiste adres. Klik op jouw favoriete design en bekijk alle artikelen die verkrijgbaar zijn in dezelfde stijl.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies