Cadeaulabel

Mooie cadeau-etiketten voor de final touch van je pakjes. Assortiment van 8 etiketten, te personaliseren met de voornamen!

51 artikelen gevonden

Klaus Klaus
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw Mer Mag

€ 4,40

Oker Oker
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Koperfolie

€ 4,40

Rose Rose
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Goudfolie

€ 4,40

Met een kerstlabel maak je jouw cadeaus helemaal af. Op het label laat je de naam van de ontvanger drukken en een eventuele kerstwens. Voorzie het kerstlabel van je favoriete foto door gebruik te maken van onze gebruiksvriendelijke online editor. Zo wordt het geefmoment nog magischer! Onze ontwerpers hebben gezorgd voor diverse unieke designs om uit te kiezen. Met onderstaande tips kies jij voor het juiste kleurenpallet en pak je jouw cadeautjes zelf strak en netjes in. Wij wensen je alvast fijne feestdagen toe.


Kerstcadeaus inpakken

Kerstcadeaus zijn leuk om te geven en om te ontvangen. De verpakking maakt een groot deel uit van het geefplezier. Met leuke zelfgemaakte cadeaulabels maak je de verpakking van jouw kerstcadeaus nog specialer. Zet jij de cadeautjes al dagen van tevoren onder de boom? Dan is het leuk als de pakketjes er verzorgd en aantrekkelijk uit zien. Het valt aan te raden om gebruik te maken van stevig en dik inpakpapier. Het is namelijk een stuk makkelijker inpakken als het papier niet zo snel scheurt. Met een extra laagje cellofaan over het inpakpapier heen krijgt het pakketje en nog feestelijkere uitstraling. Ook geef je jouw eigen draai aan het cadeautje door te werken met strikjes, kleine ornamenten, droogbloemen en kerstlabels.


Cadeaulabels als finishing touch

De juiste cadeaulabels maken jouw kerstcadeautjes helemaal af. Kies voor een labeltje voorzien van een gouden opdruk, ga voor een kerstlabel waar je jouw eigen foto op laat drukken of kies voor een label met een mooie illustratie erop. Er zijn tal van ontwerpen om uit te kiezen, waardoor je zeker een labeltje vindt dat perfect bij je smaak en inpakpapier past.


Cadeauverpakking versieren met stickers

Je kunt de verpakking ook verder opleuken met persoonlijke stickers. Sluit bijvoorbeeld cadeauverpakkingen of enveloppen af met een sluitsticker of laat grotere stickers met een foto of persoonlijke tekst bedrukken. De kerstlabels, stickers en andere versieringen van Cotton Bird zijn verkrijgbaar in eenzelfde design als je uitnodigingen. Hierdoor ziet de ontvanger dat alles mooi bij elkaar past, wat een stijlvolle uitstraling geeft. Het wordt direct duidelijk dat jij dit jaar veel tijd en aandacht hebt besteed aan de voorbereidingen voor de feestdagen.


Wanneer leg je de kerstcadeaus onder de boom?

Leggen jullie de kerstcadeaus direct na Sinterklaas klaar onder de boom of wacht je nog wat langer? Geven jullie veel cadeaus of juist helemaal niet? Je bent er helemaal vrij in hoe je dit vorm geeft. Eigenlijk is het een Amerikaanse traditie om kerstcadeaus onder de boom te leggen, maar steeds meer Nederlanders vieren kerst met cadeautjes. Bespreek met je gezin wanneer jullie de cadeautjes neerleggen en of jullie gaan voor wat kleinigheidjes of dat jullie echt uitpakken met grote cadeaus. Zo maken jullie als gezin jullie eigen tradities. De cadeaus mogen oorspronkelijk pas uitgepakt worden op Eerste Kerstdag, maar misschien kunnen jullie niet wachten en wordt alles op kerstavond al uitgepakt.


Kerstcadeautjes zelf inpakken

Om te voorkomen dat het er rommelig uit komt te zien onder de boom, kies je van tevoren een kleurenpallet. Zo wordt het ook makkelijk om labeltjes uit te zoeken die perfect passen bij de rest van je inpakmaterialen en de versiering in de kerstboom. Ga voor kraftpapier in combinatie met wit en rood of laat klassieke kersttinten als rood, groen en goud terugkomen in de verpakkingen. Haal cadeaulabels, linten en inpaktouw in huis en hou het bij de hand, zodat jij je cadeautjes direct helemaal af kunt maken. Ook is het leuk om wat kerstgroen op de cadeautjes te plakken. Gebruik nooit teveel papier, vouw de rand om en zorg ervoor dat de rand altijd in het midden zit zodat jouw pakketjes een strakke uitstraling hebben.


Originele kerstcadeaus

Niet alleen de verpakking van de presentjes moet origineel zijn, het is natuurlijk ook leuk om je geliefden te verrassen met een origineel en uniek cadeau. Cadeautjes waar liefde en aandacht in zijn gestoken doen het altijd goed, zoals zelfgemaakte cadeaus of cadeaus die je laat personaliseren. Verras je partner met een fotoboek met harde kaft waarin je alle mooie momenten hebt vastgelegd en maak de kinderen blij met speel- en leerkaarten of een toffe poster. Heb jij geen idee waar je de ander blij mee maakt? Informeer dan vooraf of er nog wensen zijn en raadpleeg het verlanglijstje voordat je de stad in gaat, zodat je zeker weet dat je met een cadeau thuiskomt dat goed in de smaak valt.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies