Stickers

Verzegel jullie trouwkaart met bijbehorende stickers! Laat een kleine hint achter voor je gasten, eenmaal de envelop gesloten...Wees creatief! Gebruik de stickers voor meerdere doeleinden: op potjes, vazen, snoepdoosjes voor de allerkleinsten...

395 artikelen gevonden

Trendy sluitzegel voor een unieke trouwkaart

Verzegel de unieke boodschap van de trouwuitnodiging met een trendy sluitzegel op de achterkant van de envelop.
De sluitzegel geeft een extra dimensie aan de envelop en versterkt de nieuwsgierigheid net voor het openen en het ontdekken van de liefdevolle inhoud: de aanstaande belofte van liefde en trouw, in het bijzijn van familie en vrienden. 

Personaliseer de sluitzegel met de initialen van het bruidspaar

Maak de gasten nog meer benieuwd door middel van de sluitzegel te personaliseren met de initialen van het bruidspaar en eventueel ook de trouwdatum.
Zo wordt alvast een klein tipje van de sluier opgelicht, en de belangstelling net voor het openen van de envelop versterkt met de vraag: Wie gaat er trouwen?
Het overbrengen van het heugelijke nieuws dat de persoon in kwestie wordt uitgenodigd voor de bruiloft en het mogen bijstaan van dit bijzondere moment, wordt zo uniek en onvergeetbaar.
Een mooie aanzet naar een prachtig huwelijk.

Gebruik de sluitzegels ook bij ander trouwdrukwerk

Zegeltje hier, zegeltje daar, trouwen maar! Gebruik de sluitzegel voor meerdere items,  zowel voor het personaliseren van  andere (kleinere) enveloppen van de save the date kaarten of bedankkaarten, als voor het afwerken van trouwbedankjes.
In het online bewerkingstool kan je de tekst van de sluitzegel bijvoorbeeld aanpassen naar ‘For your happy tears’. Vervolgens plak je de zegel op een pakje zakdoekjes, zodat de moeder van de bruid iets bij de hand heeft bij de ontroerende huwelijksceremonie.

Natuurlijk is de sluitzegel te verkrijgen in jullie favoriete trouwhuisstijl zodat je het design van de trouwkaart gemakkelijk kan laten terugkomen.
Ideaal om al het trouwdrukwerk één harmonische uitstraling mee te geven.

/cookies