Stickers

Verzegel jullie trouwkaart met bijbehorende stickers! Laat een kleine hint achter voor je gasten, eenmaal de envelop gesloten...Wees creatief! Gebruik de stickers voor meerdere doeleinden: op potjes, vazen, snoepdoosjes voor de allerkleinsten...

435 artikelen gevonden

Met bruiloft stickers zorg jij voor de puntjes op de i. Voorzie de envelop met jullie trouwuitnodiging van een mooie sluitsticker zodat je gasten alvast een voorproefje krijgen voor het thema of voorzie kleine cadeautjes, vaasjes en flesjes van leuke stickers. De stickers van Cotton Bird zijn verkrijgbaar in hetzelfde ontwerp als jullie uitnodiging, waardoor deze goed bij elkaar aansluiten en zorgen voor een elegant en compleet geheel.


Sluitstickers voor envelop

Stickers voor je bruiloft gebruik je onder meer om de enveloppen mee dicht te plakken. Zo zorg je ervoor dat de uitnodiging er uitziet als een cadeautje. Het is ook nog eens erg praktisch om sluitstickers te gebruiken. Jij hoeft niet alle enveloppen te likken, maar plakt er een sticker op en je bent klaar. De sluitstickers matchen erg mooi met de etiketten in onze collectie. Je hebt de keuze uit allerlei verschillende designs, waardoor er zeker een ontwerp bij zit dat past bij jullie thema, kleurschema en persoonlijke smaak. Neem direct een kijkje bij de stickers en maak je trouwuitnodiging helemaal af!


Sluitzegels met illustratie

Om je trouwuitnodiging een elegante en romantische uitstraling te geven, kies je voor sluitzegels met een illustratie. De afbeeldingen van zonnebloemen, eucalyptus, klaprozen of andere prachtige illustraties geven een stijlvolle touch aan de envelop. Je voorziet de sluitzegels in een handomdraai van een persoonlijke opdruk door onze gebruiksvriendelijke editor te gebruiken. Zodra de uitnodiging bij je genodigden op de mat valt, krijgen zij een voorproefje op het thema.


Minimalistische sluitstickers

Onze ontwerpers zorgen iedere keer weer voor een up-to-date aanbod met fantastische designs. Onze producten kenmerken zich door de hoogwaardigheid van de afwerking en het oog voor detail waarmee de designs zijn gemaakt. Dit is ook het geval bij de sluitstickers. Kies bijvoorbeeld voor een minimalistisch exemplaar met jullie voorletters of voornamen erop. Er zijn zowel sluitstickers geprint op wit papier als sluitzegels op kraftpapier. Er geldt een minimale afname van 10 herplakbare stickers. Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik de sluitstickers niet alleen voor het afplakken van enveloppen maar laat ze ook op een andere manier terugkomen tijdens jullie trouwfeest.


Stickers voor decoratie bruiloft

Jullie grote dag is natuurlijk niet compleet zonder schitterende decoratie. Met de bruiloft stickers voorzie jij zelf leuke items van een persoonlijke sticker. Plak de stickers bijvoorbeeld op de bloemenvaasjes of op lantaarns die je verspreidt over de locatie of tijdens het diner op tafel zet. Ook is het erg leuk om kleine cadeautjes te personaliseren, die je na afloop meegeeft aan je gasten. Zo heeft iedereen een bijzonder aandenken aan deze mooie dag. Deel een geurkaars met sticker uit tijdens het diner, zodat je zeker weet dat alle gasten wat leuks krijgen. Voor de kleine gasten valt het aan te raden om een snoepdoosje te vullen met wat lekkers. Deze plak je goed af met een van de bijpassende stickers.


Stickers in ieder thema

Voor ieder thema hebben wij mooie stickers in de uitgebreide collectie zitten. Of je nu op zoek bent naar minimalistische stickers waarbij de kalligrafie centraal staat of vrolijke bonte stickers met een kleurrijke print: bij Cotton Bird vind je wat je zoekt. Het is heel eenvoudig om al jouw drukwerk in eenzelfde thema te shoppen. Bekijk bijvoorbeeld de trouwkaarten, kies jouw favoriete ontwerp en neem direct een kijkje bij de bijpassende producten in die serie. Van RSVP-kaarten tot enveloppen met een bijpassende binnenkant en menu's en tafelkaartjes, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Je past jouw favoriete product eenvoudig aan met de online editor. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op want we helpen je graag verder.


Gratis proefpakket

Twijfel jij tussen een aantal kaartjes? Of wil je eerst weten hoe het papier aanvoelt in je handen? Wanneer je benieuwd bent naar de hoogwaardige kwaliteit van onze materialen en met eigen ogen wilt zien hoe de ontwerpers met oog voor detail de mooiste producten samenstellen, raden we je aan om een gratis trouwpakket te bestellen. Je ontvangt dan een verzameling van kaartjes en bijpassende producten. Dit versturen wij kosteloos naar je op! Hou rekening met een verzendtijd van maximaal 7 werkdagen.

Trendy sluitzegel voor een unieke trouwkaart

Verzegel de unieke boodschap van de trouwuitnodiging met een trendy sluitzegel op de achterkant van de envelop.
De sluitzegel geeft een extra dimensie aan de envelop en versterkt de nieuwsgierigheid net voor het openen en het ontdekken van de liefdevolle inhoud: de aanstaande belofte van liefde en trouw, in het bijzijn van familie en vrienden. 

Personaliseer de sluitzegel met de initialen van het bruidspaar

Maak de gasten nog meer benieuwd door middel van de sluitzegel te personaliseren met de initialen van het bruidspaar en eventueel ook de trouwdatum.
Zo wordt alvast een klein tipje van de sluier opgelicht, en de belangstelling net voor het openen van de envelop versterkt met de vraag: Wie gaat er trouwen?
Het overbrengen van het heugelijke nieuws dat de persoon in kwestie wordt uitgenodigd voor de bruiloft en het mogen bijstaan van dit bijzondere moment, wordt zo uniek en onvergeetbaar.
Een mooie aanzet naar een prachtig huwelijk.

Gebruik de sluitzegels ook bij ander trouwdrukwerk

Zegeltje hier, zegeltje daar, trouwen maar! Gebruik de sluitzegel voor meerdere items,  zowel voor het personaliseren van  andere (kleinere) enveloppen van de save the date kaarten of bedankkaarten, als voor het afwerken van trouwbedankjes.
In het online bewerkingstool kan je de tekst van de sluitzegel bijvoorbeeld aanpassen naar ‘For your happy tears’. Vervolgens plak je de zegel op een pakje zakdoekjes, zodat de moeder van de bruid iets bij de hand heeft bij de ontroerende huwelijksceremonie.

Natuurlijk is de sluitzegel te verkrijgen in jullie favoriete trouwhuisstijl zodat je het design van de trouwkaart gemakkelijk kan laten terugkomen.
Ideaal om al het trouwdrukwerk één harmonische uitstraling mee te geven.

/cookies