De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Gepersonaliseerde adresetiketten

Om de correspondentie te vereenvoudigen zijn de gepersonaliseerde adresetiketten ideaal om jullie huwelijksaankondiging eenvoudig te versturen. Je kunt ze printen met jullie adres en de plaats of handmatig die van jullie gasten te noteren. Deze etiketten zijn zeer nuttig om jullie enveloppen te verfraaien.

Meer lezen Minder lezen

Twee delen voor een snelle postzending

Dankzij de gepersonaliseerde adresetiketten kun je aan een kant het adres van jullie gasten noteren en dit deel op de voorkant van de envelop plakken. Zo zal de gekozen envelop mooi versierd worden. Je bent er bovendien zeker van dat de post hem eenvoudig kan overbrengen.

Het tweede deel wordt met jullie eigen adres afgedrukt. Je plakt dit deel op de achterkant van de envelop om aan te duiden dat je de verzender bent. Deze aanvulling zal de aandacht van jullie gasten trekken die niet kunnen wachten om de envelop te openen en jullie bericht te ontdekken. Jullie aankondiging zal indruk maken dankzij de gepersonaliseerde adresetiketten.

Een eenvoudig antwoord

Deze etiketten zijn praktisch omdat ze zorgen dat jullie gasten weten waar ze hun antwoordkaart naartoe moeten sturen. Met een getypt adres zijn er geen fouten mogelijk. Je weet zeker dat je alle antwoorden op tijd krijgt en dat je de ideale tafelschikking zult voorbereiden. Dit plaketiket is altijd beschikbaar voor de gasten, ze kunnen met een woord aangeven of ze wel of niet naar de ceremonie en/of de receptie komen..

Voor het huwelijkspaar zijn deze etiketten zeer praktisch omdat ze voorkomen dat hun adres steeds weer opnieuw moet worden opgeschreven. Het aan elkaar plakken van deze twee delen op jullie envelop is genoeg om te zorgen dat jullie bruiloftscorrespondentie sneller verloopt. Jullie papierwaren dienen deze kleine etiketten te bevatten zodat jullie  voorbereiding optimaal is, en al jullie gasten op de hoogte gebracht worden van de tijden.

Ook interessant voor jullie bruiloftbedankjes:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven