De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Etiket voor bedankje

Een cadeau om de gasten te bedanken wordt altijd zeer gewaardeerd en een personalisatie maakt het nog fraaier. Je kunt een etiket toevoegen aan het bedankje zodat de cadeautjes nog beter herkenbaar zijn. Deze kleine attenties worden nog meer gewaardeerd als je ze met al jullie aandacht en liefde uitkiest en verzorgt.

Meer lezen Minder lezen

Lekkernijen van het huwelijkspaar

U stopt de mooie macarons of heerlijke snoepjes in een cadeaubox. Wikkel om dit mooie cadeau een lint of een baker twine. jullie etiket voor het presentje is de finishing touch om te zorgen dat het cadeau volledig naar jullie wens is. Je zult deze lekkernijen met trots aanbieden. Elke gast vertrekt met dit presentje op zak en zal blij verrast zijn met de inhoud.

Mooi gepresenteerde bruidssuikers

De bruidssuikers zijn onmisbaar want ze geven aan dat je al jullie gasten geluk toewenst. Om deze snoepjes aan te bieden gebruik je een mooi bedankje als blijk van waardering. jullie etiket voor het bedankje bevat jullie initialen in een sierlijk lettertype. Je kunt de huwelijksdatum toevoegen zodat deze souvenir de mooie dag doet herleven. Je kunt door het gaatje een lint steken en deze vastknopen rond jullie cadeau. Dit zwart satijnen lint versiert jullie cadeaudoosje op een bescheiden manier.

Personaliseer jullie etiket voor op het bedankje

Om te zorgen dat jullie cadeaus je persoonlijkheid vertegenwoordigen, bieden we je gevarieerde modellen. Minimalistisch of heel persoonlijk, jullie smaak en persoonlijkheid komen erin tot uiting, alles is mogelijk. Er kunnen tekeningen en afbeeldingen op staan, maar je kunt ook kiezen voor een gekleurd etiket voor een uniek resultaat. Je kunt jullie bedankjes ook zelf ondertekenen, zodat jullie gasten zien hoe dankbaar je bent.

Andere gastencadeaus om te ontdekken:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven