De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Zelfklevende huwelijkssluitzegel

Als jullie huwelijksaankondiging helemaal persoonlijk wilt maken, zal de zelfklevende sluitzegel je aanspreken. De sluitzegel draagt de initialen van de huwelijkskandidaten, en hij kan geplakt worden op de enveloppen van de huwelijksaankondiging, op de cadeaus voor de genodigden en op de versieringen die tijdens de receptie aanwezig zijn. Dit sympathieke idee voegt een zekere charme toe aan je voorbereiding. Je kunt besluiten er je eigen inspiratie op los te laten om jullie bruiloft te verfraaien.

Meer lezen Minder lezen

Een geraffineerd en elegant decoratief item

Omdat een bruiloft een gebruik is van alle tijden dat bestaat om zekerheid te bieden, is juist een zelfklevende huwelijkszegel een waardevolle toevoeging. Zo’n sluitzegel zal op subtiele wijze betekenis toevoegen aan de zakjes met rijstkorrels of de doosjes met bruidssuiker Deze stickertjes kunnen op elk onderdeel worden aangebracht dat verband houdt met de huwelijksverbinding tussen twee mensen die besluiten om de rest van hun leven van elkaar te houden.

Deze kleine toevoeging zal bij de genodigden niet onopgemerkt blijven. Wie gevoelig is voor deze subtiele attentie, zal deze stickertjes zeer waarderen. Ze tonen aan hoezeer je aan ieder element van jullie bruiloft heeft gedacht. Deze huwelijkssluitzegel geeft aan hoe mooi jullie aanstaande huwelijk is en nodigt iedereen uit om te delen in jullie geluk.

Pas de sluitzegel aan je eigen wensen aan

Om te zorgen dat je stickertjes naar je zin worden, kun je ze naar believen aanpassen. Alleen de initialen zullen hun uitwerking al hebben, maar je kunt ook nog besluiten er een foto op te laten zien. Goede ideeën zijn trouwringen of een foto van het aanstaand echtpaar. Je kunt ook kiezen voor een eenvoudige, aansprekende beschrijving van jullie gevoelens voor elkaar.

Om verrassingen te voorkomen kun je door een expert een ontwerp van de huwelijkszegels laten maken. Op basis van de thematiek die je kiest, zul je dan voorstellen op maat ontvangen. Je zult er blij mee zijn dat je deze stickertjes kunt aanbrengen op alle decoratieve elementen van de mooiste dag van je leven.

Ook interessant voor jullie bruiloftbedankjes:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven